nu raman gravida de ce?

21-03-2013
betyy
Nu este medic/terapeut
betyy
am facut un avort la varsta de aproape 20 de ani si dupa mia dat diane 35 care leam luat 5 luni si dupa o pauza de 2 luni fara relati intime dupa care leam reluat inca 2 luni si loeam lasat de tot din ianuarie nu mam protejat deloc si nu raman gravida ce sa fac e de la ele sau de la avort?vreau un raspuns cat mai rapid va multumesc anticipat
6 comentarii
0
21-03-2013, ora 17:08
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Se considera ca e o problema abia dupa un an de incercari nereusite. Deci este prea devreme sa iti faci probleme, ba chiar stresul asta poate sa dauneze.
Asadar, incearca in perioada fertila contacte sexuale neprotejate si pana la aparitia sarcinii mergi cat mai curand sa faci analize ginecologice de rutina, spunand ginecologului ca doresti o sarcina in vitorul apropiat.
Ultimele analize au fost bune?
Ce varsta ai?


PS. Suna mai bine daca scriai 'rog un raspuns, , , , , ' Asta cu' vreau rapid' e deranjant, nimeni nu sta la dispozitia altora, , , ,
0
21-03-2013, ora 21:06
betyy
Nu este medic/terapeut
betyy
nu am scris vreau rapid, am scris ca vreau un raspuns cat mai rapid adica in zilele ce urma ca am vazut foarte multe intrebari fara raspuns multumesc pt raspuns am varsta de 21 de ani si cand am fost la un control nu mia sp ca am cva!na dar ma gandesc ca de ce!va multumesc inca odata pt rasp!
1
21-03-2013, ora 22:58
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Draga "mica printesa", nu inteleg de ce ai avortat la 20 de ani si acum, la 21, vrei sa faci un copil. Poate dupa ce ramai gravida din nou, o sa te apuce iar panica si o sa avortezi. Din nou. Nu vrei, mai bine, sa te mai linistesti putin? Sa mai astepti? Sa te hotarasti ce vrei cu adevarat? Un copil e o responsabilitate, care, de cele mai multe ori, cade in partea mamei. Esti sigura ca poti sa-ti asumi copilul fara sa ai mari pretentii de la cei din jur? Aici il includem si pe tatal copilului, fireste. E frumos sa ai un copil la 21 de ani dar asta implica sa ai o anume maturitate in gandire si simtire. Esti sigura ca ai atins apogeul maturitatii? Eu zic sa mai copilaresti un pic. Foarte putin. Sa te cunosti pe tine, mult mai bine. Sa-ti cunosti sotul/partenerul mult mai bine, sa va maturizati impreuna si sa hotarati tot ce vreti sa faceti, pas cu pas. Am intalnit tatici extraordinari. Nu multi, dar exista. In schimb, nu as putea privi o femeie decat ca pe o mama extraordinara. Tu poti sa fi asa in acest moment? Poti sa respiri prin toti porii doar pentru acel copil? Poti sa-l faci prioritatea ta nr. 1?
0
22-03-2013, ora 11:14
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
O zi buna Ionyssa.
Citesc cu mare drag si atentie- raspunsurile tale.
Fiind si-n Post, iti doresc ca daruirea ta pe acest forum,
sa tii se intoarca insutit.
Doamne ajuta!
cele bune,
0
22-03-2013, ora 13:02
betyy
Nu este medic/terapeut
betyy
multumesc yonissa pentru parerea ta dar acuma nem decis de cuviinta ca se poate sa incercam din nou atunci a fost ceva fara stire si nu era timpul potrivit sa se nasca aest bebe care acuma nil dorim foarte mult scuma cum o vrea dumnezeu nu stiu am vrut sa cer si alte pareri.multumesc pentru intelegere si acordul unor pareri.!
0
22-03-2013, ora 14:20
betyy
Nu este medic/terapeut
betyy
toata problema mea este ca multe comentari am vazut si multe femei am auzit zicand ca au ramas gravide imediat dupa cxe au lasat anticonceptionalele si eu sunt speriata ca leam lasat din octombrie si prin decembrie neam gandit sa incercam sa facem un bebe, ciclu mia fost pe cat se poate de regulat in decembrie in 15, in ian 12, feb 6 si acuma in 8.dar vreau sa spun ca mam ingrijorat ca am inceput sa sangerez in data de 3 si pana in 8 cand mia venit normal am avut niste scurgeri maro inchis mai bn zis eram tot murdara chiar daca numi curgea nimic numai pete.miam facut un test si a iesit negativ si mam speriat deoarece mia zis o prietena ca sunt simptome de sarcina si ma dezamagit testu.mie frica sa nu ma fi afectat acel avort tampit care nu trebuia sa il fac acuma ne pare rau ca am luat o decizie asa deodata.naspa imi pare rau!multumesc tuturor care imi comenteaza si mie aceasta poveste!
din ianuarie am tot calculat perioada fertila si ovulatia si am avut relatie intima neprotejata dar nu am ramas si in luna asta tot asa acuma astept cum ati zis macar un an de incercari ma mai duc la un control ma afectat foarte mult acel avort si regret nespus dar ma tot gandesc ca altele raman numai cand o vad si eu ca imi doresc nu!mai astept pareri ca sunt foarte suparata si inchisa in mine la gandul ca nu mai pot avea un bebe!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina după avort
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Dureri de burtă după avort - ce e normal și ce nu
  •