Operatia - unica solutie la menopauza?
Va rog, un sfat pentru problema mea! Mi s a recomandat anexectomie bilaterala laparoscopica, in urma unor ecografii făcute de curând la un spital privat;Sonoelsstogrsfie a arătat o formațiune de 6, 5/5, 6 la sânul drept cu un scor birads 2;d na Dr a ignorat o, nu știu de ce, pt că e mai ușor crescuta fata de ce arătase cu 2 luni in urma un alt sonoelastogrsf:10, 5/12, 5;Sau poate nu, ?La primul eco, scorul era 3, in plus, o adenopatie axială de 19mm, acum nu prea mai era:am întrebat de ea și mi s a spus că e o prelungire a celei de la sân.La eco genital, un chist de36/33, fusese 42/33,.Alta părere?
2 comentarii
Am nevoie de ajutor! Sunt Intr un moment greu al vieții mele, că sa parafrazez un poet mare-Mircea Cartarescu(Levantul) Mai adaug că am făcut și markerii tumorali, sunt in limite azi i am repetat înainte de operație.Astept rezultatul pt secreție vaginală și Papanicolau Apoi va trebui sa iau o hotărâre.
Pentru d nul Dr raulduke:Va rog un sfat, că dvs ne orientați către oncolog înainte de operație!Ce analize sa mai fac, cat de repede sa fac operația?Îmi puteți recomanda un Dr, că citesc numai minunății.La ce riscuri mă expun daca incerc un tratament naturist și mai aștept ?vă mulțumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nodul la san (3 luni)
- 3am dureri mari la sani... nodul sau altceva?
- 20cancerul metaplastic mamar
- 9tumoara mamara solida
- 0Tumora mamara dreapta
- 1cancer la san - ce simptome sunt?
- 3Cancer mamar IIB - informatii, costuri
- 5nodul la san, menopauza...
- 4Femeile ce au nodul la san, pot lua anticonceptionale pilule?
- 3cancer mamar metastaze osoase
- 1cancer la san
- 13Chisturi la san
- 23Carcinom lobular invaziv
- 7poate avea cancer?
- 11cancer mamar
- 9cancer de san
- 0cancer san
- 4cancer la san
- 0Nodul periculos sau nu?
Mai multe informații despre: Cancerul mamar Noduli mamari
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: