operatie de apendicita si din greseala mi-a fost inlaturat ovarul drept | Forumul Medical ROmedic

operatie de apendicita si din greseala mi-a fost inlaturat ovarul drept

28-10-2008
anonima101
Nu este medic/terapeut
anonima101
buna ziua
am si eu o problema
ceva timp in urma am avut operatie de apendicita si din greseala mi-a fost inlaturat ovarul drept... am fost mai mult timp la medic si am facut si examenul ecografic de 3 ori in 12 zi in a 14 si 17 zi a ciclului... domnul de la examenul ecografic mi-a spus ca sunt foarte bine.Si pot ramine insarcinata oricind vreau.si mi-a scris ca sunt aderente la ovarul drept adica ca nu il am.dupa am mers la medicul ginecolog si el mi-a spus ca am nevoie de masaj gindecologic timp de 15 zile deoarece am trompele ovariene astupate si deci am sterilitate trompica sau ceva de tipul asta.
acum stau pe ginduri medicul de la ecograf mi-a spus ca totul e bine iar acesta invers.cine poate sa aiba dreptate
va rog mult sa ma ajutati
multumesc anticipat
3 comentarii
0
29-10-2008, ora 16:37
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cum ti-au scos "din greseala" ovarul? Poate ca era bolnav!!! Dupa inlaturarea ovarului drept faci aceste aderente care "astupa" trompa dreapta, dar partea stanga cu ovarul si trompa banuiesc ca sunt normale.Sansa ta de a ramane insarcinata este de 50%..Schimba ginecologul si ecograful.Mergi si vezi si parerea altora.
0
30-10-2008, ora 08:41
anonima101
Nu este medic/terapeut
anonima101
iata asa din greseala pt ca am avut o operatie de apendicita si medicul necompetent si mai mai ales nu era domeniul lui si eu eram in perioada de ovulatie a crezut ca am chist si mi la inlaturat ovarul drept cu totul.
am fost la foarte multi medici si majoritatea au fost de parerea ca medicul dat a gresit.dar pina acum toate analizele au dat rezultat bun si toti spuneau ca pot ramine insarcinata cind vreau.insa medicul dat mia spus ca trebuie sa fac anumite proceduri pt ca sunt aderente si poate sa duca la un avort spontan.
ce parere aveti?
0
30-10-2008, ora 18:01
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Eu zic sa faci proba timpului.Daca intr-o perioada, sa zicem, de 6 luni faci sex neprotejat in dorinta de a ramane insarcinata si nu ramii, te vei adresa unei clinici de ginecologie, caci e posibil ca amandoua trompele sa fie infundate.Daca e numai una cu aderente, ti-am spus, poti ramane insarcinata si duce sarcina la termen.Daca sun aderente la amandoua nu ai cum avortezi, caci nu are cum sa patrunda ovulul in trompa si sa ramai gravida.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • OperaÈ›ia ar putea deveni un tratament secundar împotriva apendicitei
  • Antibioticele pot înlocui operaÈ›ia chirurgicală, în cazurile necomplicate de apendicită acută
  • Administrarea antibioticelor în ambulatoriu la pacienÈ›ii cu apendicită este sigură È™i reduce necesitatea intervenÈ›iei chirurgicale
  •