Palpitatii ciudate
Buna dimineata. De ceva vreme, in anumite momente ale zilei simt niste batai neregulate de inima pentru 10secunde sa zic. Pare ca o falfaiala destul de deranjanta... Incerc sa nu ma panichez dar cam greu. Eu sunt o fire nervoasa, stresata si suparata, nu stiu daca asta afecteaza cu ceva. Apoi, cateodata simt intepaturi in zona inimii, asta deobicei inainte de a dormi. Cu calciu si magneziu nu stiu cum stau, cert e ca eu nu consum lactate deci pot avea o deficienta de Ca. Poate fi o boala de inima grava? Pana la o consultatie stau stresata si numai aici ma gandesc... Multumesc
1 comentarii
Control si teste la cardiolog, analize complete ale sangelui, gratuite, de la medicul de familie. Daca acestea ies negative, pot fi somatizari de anxietate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stari si simptome diverse
- 6Atac de panica (acum 2 ani).. Au inceput palpitatii, amorteli, intepaturi in partea stanga
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 10tulburari cardiace: palpitatii, tahicardie...
- 4palpitatii
- 14palpitatii, ameteala usoara si vedere incetosata
- 4dureri in zona inimii, palpitatii, ameteala cand ies afara din casa
- 8analize hormonale
- 22Litiaza biliara cronica. Palpitatii inima. deranj stomac
- 4palpitatii
- 1Ajutor, palpitatii, senzatie de blocaj in zona tamplei
- 0Hipertensiune&palpitatii
- 3Reactie la anestezia generala sau distonie neuro-vegetativa?
- 1Batai ciudate a inimii
- 1Usturimi in piept si palpitatii
- 2Palpitatii doar cand ma aplec sau ridic
- 3Palpitatii și simptome ciudate
- 5Ameteala, slabiciune in corp si furnicaturi fata si cap
- 1Am palpitații toată ziua, am încercat medicamente psihologice pentru anxietate.. 0 rezultate
- 3Tahicardie când ma trezesc
Mai multe informații despre: Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: