Palpitatii in zona abdominala
Buna ziua, ma numesc Marius Suiu am 21 de ani, student la educatie fizica si sport.Am citit pe site ca una din simptomele unui anevrism abdominal ar fi, , palpitatiile abdominale" pe care eu le simt, la o intensitate medie, dar nu tot timpul, am doar perioade cand apar aceste palpitatii.Eu de felul meu ma impacientez foarte repede si mi-e frica.Ce ar trebui sa fac, ca sa imi pot da seama daca intradevar e un anevrism abdominal sau e doar o temere de a mea.Va rog ajutati-ma
1 comentarii
Nu se poate pune diagnostic dupa un singur simptom, poate fi orice, sau poate fi nimic, poate fi doar o balonare, sau spasme musculare, intercostale etc.
Ce ar trebui sa faci este sa mergi la medicul de familie sa ii povestesti toate simptomele tale si eventual el va decide daca sa mergi mai departe la un consult de specialitate.
Sanatate!
Ce ar trebui sa faci este sa mergi la medicul de familie sa ii povestesti toate simptomele tale si eventual el va decide daca sa mergi mai departe la un consult de specialitate.
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12constipatie cronica
- 2Palpitatie?
- 2dureri puternice in partea abdomenului
- 6o senzatie ciudata, o perdea in fata ochilor
- 3probleme de colon.. orice as manca sau orice sa face am abdomenul foarte mare, voluminos si foarte
- 2tensiune, palpitatii
- 7miscari la nivelul abdomenului
- 2Durere in abdomenul inferior
- 0Palpitatii, ingreunare vedere la ochi drept cu miopie
- 7sufocare, palpitatii
- 4simt ca o iau razna:(((( ptr ca nu am gasit nici un raspuns
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 5Dureri de cap, greturi, palpitatii de cateva zile
- 4Rosu la faţă
- 0Disconfort abdominal inferior.
- 1Durere de cap + palpitatii
- 2Durere abdominala inferioara
- 5Oboseala excesiva si palpitatii.
- 2Palpitatii
Mai multe informații despre: Abdomenul Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: