pastilele melleva - anticonceptionale
buna! in urma unui control ginecologic amanuntit. mi sa spus sa iau anticonceptionalele melleva, dupa contolul respectiv am inceput sa iau aceste pastile, dar inainte de a ma prezenta la control cu doua zile inainte mi se terminase menstruatia, deci am luat anticonceptionalele la 3 zile dupa menstruatie, iar dupa doua saptamani am fost la doctor din nou si doamna doctor mi-a spus sa termin aceasta folie (adik inca o saptamana) sa astept sa imi vina menstruatia si sa incep o noua folie in prima zi de menstruatie...zis si facut...problema este k am facut doua saptamani de cand nu mi se termina menstruatia si am sangerari de ce in ce mai mari..ce sa fac? am revenit la doamna ginecolog cu aceasta problema dar mi-a spus k trebuie sa platesc 115lei consultatia mai intai, si pentru o intrebare si o problema nu consulatatie mi se pare unpic cam mult..motiv pentru care apelez la dumneavoastra cu un sfat.multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce se intampla daca am luat pastila necorespunzatoare zilei in care trebuia luata?
- 5Ciclu peste anticonceptionale, test de sarcina negativ
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 6Cum sa iau anticonceptionale?
- 19contraceptiv injectabil
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 25pauza de 7 zile
- 3anticonceptionale yasmin - mai devreme sau mai tarziu fata de ora stabilita
- 14Folosire Nuvaring
- 5anticonceptionale desorelle
- 8Schimbare anticonceptionale
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 2Am nevoie urgent de un raspuns in leg cu anticonceptionalele
- 7menstruatia in timpul ac
- 20pastila rigevidon uitata
- 5ce analize trebuie facute inainte de a folosi anticonceptiponale si ce cost au acestea?
- 13 pastile de yasmin intr-o zi
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 2am nevoie de un mic sfat va rog
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: