Permis de conducere

19-03-2024
Gekanop
Nu este medic/terapeut
Gekanop
Buna ziua! Am 24 de ani și aș vrea să dau de permis. Am avut acum vreo 3 ani niste episoade psihotice in mai multe zile de la depresie sau anxietate. A fost ceva acut, doar in acel timp s-a petrecut. Am fost la psihiatru și am luat Olanzapină cateva luni. De aproximativ 2 ani nu mai iau și episoade din acestea nu am mai avut deloc. Doar atunci am avut așa ceva. Întrebarea mea este: pot sa iau permisul de conducere, nu-i așa din moment ce mi-a trecut? Mă gandesc că la examenul psihologic trebuie să mă testeze cumva pentru că eu știu sigur că sunt în stare să conduc. Ar putea să zică că nu sunt apt doar pentru că scrie pe o foaie că am avut așa ceva atunci fara să îmi facă nicio evaluare? Trebuie să-mi facă un test din moment ce nu mai am deloc asemenea episoade, nu-i așa ?
2 comentarii
0
19-03-2024, ora 20:03
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
In primul rind medicul de familie trebue sa-ti dea aprobarea daca poti sa conduci, el trebue sa stie totul despre tine si ai nevoe de o trimitere de la el sa-ti faci fisa medicala cu toate controalele medicale de specialisti la o unitate aprobata de cei de la politie. Daca treci toate probele medicale atunci nu mai ai treaba cu inscrierea la scoala.
0
19-03-2024, ora 21:52
Gekanop
Nu este medic/terapeut
Gekanop
Medicul de familie știe tot despre mine, bineînțeles. A spus ca îmi va da trimitere sa-mi fac fisa medicala deoarece nu crede ca e o problema. Simptomele mele nu au fost mare lucru de exemplu halucinații vizuale si/sau auditive, bipolaritate, etc, nici vorba. Totuși a spus ca pe fisa de trimitere trebuie sa se regăsească faptul ca am avut acele episoade pentru ca asa este protocolul adică nu poate sa nu le scrie acolo.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Episoadele psihotice ar puta fi anticipate cu ajutorul unui algoritm de învățare automată
  • Singurătatea în copilărie a fost asociată cu probabilitatea crescută de a experimenta un episod psihotic
  •