Pete pe pleoape
Mi-au aparut cam de o luna, pe pleoapele superioare, doua pete rosiatice (cate una pe fiecare pleoapa), in zona de deasupra glandei lacrimare. Nu am mancarimi, dar se cojesc. Mentionez ca am avut pitiriazis versicolor, dar nu cred ca s-a putut extinde pana acolo.
Multumiri anticipate
Multumiri anticipate
3 comentarii
Buna dimineata! Se pare ca este o eczema palpebrala, mergi la un consult oftalmologic si un consult dermatologic pentru investigatii, diagnostic, tratament corect ; numai bine
Mai rar, manifestarile de pitiriazis versicolor apar la nivelul fetei, asa ca ar fi bine sa se faca niste investigatii de catre dermatolog; daca se confirma diagnosticul, se poate face tratament cu un unguentul Clotrimazol 1% de 2 ori pe zi ( se aplica pe leziuni), timp de 2 saptamani; numai bine
buna..si mie mia aparut de ceva vreme pe pleoape si in jurul ochilor niste pete rosii ca niste piscaturi de insecta.mam dat cu dermovate.sau ascuns o zi doua dar dupa aia iar miau aparut..eu am si psoriazis de cand eram mica dar totusi nu cred ca asta e motivu..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi
- 12pete pe piele
- 2pete albe pe fata
- 4mancarimi in zona inghinala
- 23Pete rosii pe fata
- 6Pleoapa lasata si stau foarte mult la calculator
- 1plaga taiata la pleoapa
- 4pete rosii aparute pe corp in urma consumului de alcool
- 3de 5 ani ma confrunt cu niste pete...
- 4Pleaoapa foarte umflata!
- 2pete maronii
- 3Pete de grasime pe pleoape
- 3pleoape superioare umflate
- 0Pete colorate
- 7batranete, haine grele...
- 0ochi incercanati la fetita de 3 ani
- 1Pete rosii pe capul penisului si mancarimi.
- 1Pete pe gat, stomac si spate
- 0Petesii pe piele
- 5Pete vinetii purpurii pe picioare
Mai multe informații despre: Pleoapele pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: