Pigmentare a penisului in urma contactului sexual?
Buna ziua. In urma cu o luna si ceva, in urma contactelor sexuale cu partenera, sau de unul singur (masturbare), imediat dupa ejaculare imi tot apar niste pete rosii, inchise la culoare, pe penis, de diferite marimi (unele mici abia vizibile, altele mai mari, care nu ustura sau mananca). Aceste pete dispar dupa cateva zile, problema este ca raman niste urme (pigmentate, ca pistruii) pe venisoare. Acestea nu au disparut nici acum si ce mi-a recomandat primul dermatolog nu a functionat. Ce as putea folosi pentru a preveni alte pete sa apara, dar mai ales sa le fac pe celelalte sa dispara (sa diminuez culoarea)?
De mentionat ca nu avem boli cu transmitere sexuala. Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta.
De mentionat ca nu avem boli cu transmitere sexuala. Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta.
3 comentarii
Luati vreun medicament pe gura?
Nu, nu am consumat nici medicamente, nici alcool, nici alimente nesanatoase, care ar fi putut provoca o alergie sau ceva de genul.
Ce diagnostic v-a pus dermatologul? De ce nu mergeti inapoi la un control? Ar trebui sa va poata prescrie alt tratamet, decat sa va luati dupa ce va recomanda cineva de pe un forum, care nu v-a vazut. Nu stiu nici un medic sa se planga ca se intoarce pacientul la control, care tocmai pentru asta e - sa se vada daca a mers, daca nu, daca mai trebuie ceva...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 5am capul penisului rosu si ma ustura rau dupa ce fac sex
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 15Vegetatii veneriene
- 8Bubite pe penis !
- 35ciuperca si neg pe penis. bicarbonat de sodiu
- 4secretie galbuie + durere in partea dreapta a penisului
- 3De ce pielea din varful penisului se decojeste si se face rosie?
- 6piele uscata pe penis si durere la erectie
- 5penisul meu:(
- 0peta cu marginea albicioasa pe penis
- 3In 6 luni mi s-a micsorat penisul semnificativ
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 3O intrebare despre penis.
- 8Problema majora! Penis
- 0Probleme la penis
- 6Penis ciudat si ejaculare prematura.. ajutor va rog!
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 3Fisuri pe penis si inel format (stranguleaza penisul)
- 0Capul Penisului cu o ' buba de puroi' nu stiu exact
Mai multe informații despre: Penisul pete pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: