Pigmentare a penisului in urma contactului sexual?

Buna ziua. In urma cu o luna si ceva, in urma contactelor sexuale cu partenera, sau de unul singur (masturbare), imediat dupa ejaculare imi tot apar niste pete rosii, inchise la culoare, pe penis, de diferite marimi (unele mici abia vizibile, altele mai mari, care nu ustura sau mananca). Aceste pete dispar dupa cateva zile, problema este ca raman niste urme (pigmentate, ca pistruii) pe venisoare. Acestea nu au disparut nici acum si ce mi-a recomandat primul dermatolog nu a functionat. Ce as putea folosi pentru a preveni alte pete sa apara, dar mai ales sa le fac pe celelalte sa dispara (sa diminuez culoarea)?
De mentionat ca nu avem boli cu transmitere sexuala. Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta.
De mentionat ca nu avem boli cu transmitere sexuala. Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta.
3 comentarii

Luati vreun medicament pe gura?

Nu, nu am consumat nici medicamente, nici alcool, nici alimente nesanatoase, care ar fi putut provoca o alergie sau ceva de genul.

Ce diagnostic v-a pus dermatologul? De ce nu mergeti inapoi la un control? Ar trebui sa va poata prescrie alt tratamet, decat sa va luati dupa ce va recomanda cineva de pe un forum, care nu v-a vazut. Nu stiu nici un medic sa se planga ca se intoarce pacientul la control, care tocmai pentru asta e - sa se vada daca a mers, daca nu, daca mai trebuie ceva...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am o problema cu penisul...:(
- 22am o mare problema
- 21cea mai mare problema a vietii mele
- 8secretie vascoasa pe penis
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 6usturime penis... in ultimele saptamani
- 3Chestii ciudate pe penis !
- 8problema penis
- 6inel in jurul penisului
- 5Bubite alte pe penis (Fordyce's Spot) - exista tratament?
- 4Am o problema cu penisul ! :(
- 0Usturime penis
- 16Un penis subtire?
- 6eu nu am secretiile alea din penis.. mie imi vin de undeva de sub cap
- 1Problema sub capul penisului
- 7Problema de natura sexuala
- 0Frenulum scurt
- 2Papule perlate
- 6Vena la capul penisului foarte tare, unde sa merg ?
- 5Piatra la Nivelul glandului- Penis
Mai multe informații despre: Penisul pete pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: