pilula de a doua zi
Buna seara, numele meu este Ioana si am 22 de ani. Mi-am inceput viata sexuala de o luna si ceva si acum imi km intarzie menstruatia. am facut-o protejat de fiecare data doar prima data am facut-o fara pt k nu intra nicicum, dar prietenul meu nu a ejaculat in mine, A doua zi am luat totusi pastila de a doua zi..pt k fiind prima data..si nestiind exact ce si cum..am decis sa o iau totusi...better safe than sorry...cum se zice. dupa 5 zile mi-a venit menstruatia desi nu trebuia...mai exact pe 28 luna trecuta (eu avand menstrutie in luna aceea din 8). acum ink nu mi-a venit..am auzit k se deregleaza din cauza patilei...dar dak am avut dupa pastila e posibil sa imi intarzie si acum? nu mi-a fost foarte regulat nici inainte dar ma gandesc k totusi...pana acum...ar fi trebuit sa vina...am simptomele...mi s-au umflat putin sanii ceea ce mi se intampla de obicei...am o greata usoara pe care o mai aveam, nu intotdeauna dar o aveam si inainte, e cazul sa ma ingrijorez? desi deja km sunt stresata din cauza asta...va rog sa ma ajutati cu un raspuns...va multumesc
4 comentarii
Este de vina pastila !! Citeste in prospect despre ce contine, si sigur contine un hormon.Iar cu hormonii este bine sa nu te joci, asa din auzite, sau din experienta uneia sau alteia !!
si eu sunt caz asemanator cu al tau.
am luat la un interval de o luna pastila de a 2 zi.si aproape timp de un an am avut probleme cu mentruatia, imi venea mai repede iar in ultimele luni imi intarzia cateva zile.dar pana la urma s-a reglat de la sine...Doamne multami!!
Din cauza pastilei ti s-a dereglat si tie mentruatia...
am luat la un interval de o luna pastila de a 2 zi.si aproape timp de un an am avut probleme cu mentruatia, imi venea mai repede iar in ultimele luni imi intarzia cateva zile.dar pana la urma s-a reglat de la sine...Doamne multami!!
Din cauza pastilei ti s-a dereglat si tie mentruatia...
pastila e de vina!!!!si eu am patit asa.Daca citeai mai atent pe prospectul respectiv, vedeai la efecte secundare k exista posibilitatea sa iti vina dupa sau sa ai dereglari ale menstruatiei dupa.Vezi k pilula de a2a zi se poate lua de maxim 3 ori intr-un an(din cate imi amintesc eu)..Nu-ti fa griji, k sigur nu ai dc!Numai k data viitoare sa fii mai atenta.Sincer, un consult la ginecolg ar fi cel mai indicat, cu okzia asta poti incerca o alta metoda contraceptiva(gen anticonceptionale)dar numai cu acordul medicului.Te poopik si ai grija de u:*
Pastila este vinovata!Deregleaza menstruatia!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 3cat timp are efect pilula de a doua zi?
- 5am probleme legate de viata sexuala
- 4pastila de a doua zi si efectul ei
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 1Pastila de a doua zi...
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 0Pilula de a 2 a zi si pilula normala
- 1Escapelle
- 5Eficienta Escapelle
- 0Postinor- efecte
- 2Secretii vaginale maronii
- 1Pot sa raman gravida?
- 2Efecte pe termen lung ale pastilei De a doua zi
- 0Escapelle
- 0Sa iau pastila?
- 1Puțin ajutor va rog - menstruația a ajuns sa dureze pana la 15 zile