pot sa raman insarcinata daca fac pauza de o luna?

buna...am o intrebare.am luat pastile karissa la sfatul medicului 3 luni de zile, am fost la ciclu iar dupa fac pauza de aproape o luna de zile, dupa vreau sa le reiau, pot sa raman insarcinata in prioada asta???un raspuns va rog
5 comentarii

Din momentul in care le intrerupi poti ramane insarcinata.
Totusi, nu inteleg de ce vrei sa faci pauza. Puza se face o luna la 6 luni ori chiar mai rar. Nu inteleg de ce vrei sa le intrerupi.
Totusi, nu inteleg de ce vrei sa faci pauza. Puza se face o luna la 6 luni ori chiar mai rar. Nu inteleg de ce vrei sa le intrerupi.

si daca am folosit prezervativ???am facut pauza pt ca alea 21 de zile cat luam pastile aveam o stare de nevorzitate permanenta iar cand terminam eram ff calma, si am vrut sa vad daca pastilele sunt cauza:D

Da, anticonceptionalele provoaca schimbarea starii de spirit, si mie mi se intampla acelasi lucru, plus ca mai eram si extrem de trista ( plangeam tot timpul si eram deprimata) si anxioasa, motiv pentru care nu folosesc anticonceptionale decat atunci cand e nevoie din considerente medicale.
Poti folosi prezervativ bineinteles in perioada in care nu iei pilule.
Poti folosi prezervativ bineinteles in perioada in care nu iei pilule.

buna din nou.am iar o dilema.am reluat anticonceptionalele dar le-am luat cam neregulat am uitat 2 zile sa le iau si mi-a aparut menstruatia.cauza poate fi uitarea pastilelor?un raspuns va rog

buna...am luat pastile logest..o tipla si dupa trebuia sami vina menstruatia nu??nu mia venit...sa fie din cauza apstilelor, sau alt motiv???:-S un rasp va rog!:D

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Intarziere menstra... insarcinata??!?!
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 3lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata?
- 4sunt gravida?
- 5Este posibila o sarcină?
- 10Exista vreun risc???
- 4par pe fata
- 0credeti ca este o sarcina
- 3posibila sarcina? ROG URGENT RASPUNSUL UNUI MEDIC
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 0Risc de sarcina ?
- 5probleme cu menstruatia
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 4Pot fi insarcinata ?
- 5Sarcina?
- 0Posibila sarcina?
- 4Șanse de o posibila sarcina?
- 1Contraceptie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: