la 2 ore dupa ce am luat logest, am vomitat

Buna ziua!as avea si eu o intrebare eu i-au anticonceptionale logest, iar de la luarea unei pastile la 2 ore am vomitat.am uitat si am avut un contact neprotejat, daca iau pilula de a 2 zi este bine?
5 comentarii

Daca varsatura a aparut la mai putin de 1 ora de la administrare trebuie sa iei imediat alta pilula sau apelezi la pilula de a 2-a zi...Daca deja au trecut 2 ore, nu mai e cazul sa iei nimic suplimentar, nu vei ramane insarcinata. Cand s-a intamplat asta, azi ?

La ora 22:30 am luat pastila, iar la 12 noaptea am vomitat dupa care am avut contact sexual neprotejat. S-a intamplat aseara.

Este cazul sa iau pastila de a doua zi?

Nu e nevoie de pastila de a doua zi. Ia acum o pilula [ procedezi ca si cum ai fi uitat -o pe cea de aseara ]si in seara aceasta, la ora obisnuita, 22, 30, pilula pentru ziua de azi.Atat.

Va multumesc pt timpul acordat si pt sfat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pilule ocazionale
- 4rebuia sa fac 7 zile pauza si apoi sa incep alta folie dar n-am mai luat
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 2Daca am intarziat 2 ore sa iau pastila in prima saptamana?
- 4chiar trebuie sa merg la dr?
- 6anticonceptionale fara ciclu
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 33Nelamuriri Artizia
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 6Senzatie de apasare in zona gatului
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 0menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor Karissa
- 1Protectia AC in caz de voma
- 0Ce sa fac???
- 3Am inceput gresit tableta de anticonceptionale
- 1Administrare anticonceptionale
- 0Anticonceptionale
- 0Arcoxia si Novynette
- 1anticonceptionale yasmine... cat de eficiente sunt?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: