Probleme respiratorii si insuficienta cardiaca

De 4 luni ma chinui cu respiratie proasta am rinita cronica hipertrofica deviatie de sept si sinuzita cronica ideea e ca atunci cand se infunda nasum nu pot trage aer in piept nici pe gura diagnosticul la ecocord insuficienta mitrala gr1 si insuficienta tricuspida gr 1 am facut 20 de ani sport de performanta si nam a ut nici un fel de problema iar acum uneori resimt dureri sternale si apasari in stern ce ma deranjeaza la inspir e ma sperie insa e ca la orl miau spus ca nu este de la nas ci ca ar fi de ma inima totusi urmeaza sa fac o operatie de deviatie de sept si sinuzita cu anestezie generala ce o sa dureze ceva
3 comentarii

Marea problema e ca nasul infundat imi da senzatii ciudate iar cand am durere de stern si apasare in pipept nu pot inspira sa fie de la inima situatia?astept sfaturi multumesc

Buna, din proprie experienta iti spun k nasul infundat da apasare in piept, o reapiratie proasta pe nas duce la insuficienta cardiaca, palpitatii, tahicardie si probl cu plamanii, gat, raguseala.. Eu am suferit o intervenție de rinoplastie si deviatie sept, care, din pacate nu a fost reușita functional, simteam k ma sufoc dupa interventie, am fct tot felul de analize, m am pricopsit și cu un astm dupa luni de respirat in chin, am fct CT si de toate... fa ti ecografie la inima, consulta un ORL ist chirurg, si spirometrie e indicata la aceste simptome. Mare atentie la cine te operezi, mie mi a nenorocit viata dr asta "profesionist, la doar 29 ani cand imi planuiam familie, copil, nici acum nu am scapat de senzația de sufocare dupa alte 2 intervenții, documenteaza te f bn asupra dr la care te operezi

Chiar dr orl ist mi a zis ca senzația de piept infundat vine de la nas.. sunt 3 posibilitati, nas, inima, plamani, e bn sa te controlezi la toate, fa un CT, un Rmn

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Problema cu respiratia inconstienta
- 4Probleme cu respiratia, mi-e frica!
- 4coronografia - este necesara?
- 12feriti-va de medici diletanti pentru operatii la nas
- 4respiratie ingreunata si nas infundat
- 9Simt ca ar trebui sa eructez, incerc, dar nu pot.
- 26Am o deviatie de sept maricica
- 24Cand doarme respira pe gura
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 1Operatie deviatie de sept
- 14diagnostic rinita acuta cu deviatie de sept
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept
- 4Deviatia de sept
- 1insuficienta respiratorie si rosu in gat
- 2Nas înfundat operat deviație de sept
- 6Orl - probleme dupa operatie deviatie de sept
- 6Nas infundat-deviatie sept- frisoane
- 0Deviatie de Sep
- 1Septum deviat
Mai multe informații despre: Insuficienta cardiaca Insuficienta respiratorie Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: