Probleme rulare prezervativ | Forumul Medical ROmedic

Probleme rulare prezervativ

25-09-2017
AlinRoman18
Nu este medic/terapeut
AlinRoman18
Salutare la toata lumea !
Am 21 de ani si am intampinat o problema banala pentru unii dar jenanta pentru mine..
Sunt virgin si eram cu iubita in pat iar la un moment dat am ajuns la partea cu punerea prezervativului.
Detineam un Durex Jeans, acel prezervativ pe albastru..L-am desfacut, era prima data pentru mine, nu facusem asta niciodata incat sa fiu obisnuit cu folosirea lui.
Am tinut de acel varf, rezervorul penisului, si am incercat sa-l rulez in jos asa cum am vazut in diferite tutoriale pe youtube..dar surpriza, nu reuseam sa-l rulez in jos, ba chiar am zis sa ma ajute iubita mea astfel incat ea sa tina de acel saculet si eu sa-l rulez in jos dar tot degeaba, nu-l puteam rula in jos ba chiar daca fortam putin mai tare am simtit discomfort de la forta depusa.
Am zis ca poate sunt eu mai prost si am gresit partea, asa ca am incercat si invers, tot la fel am patit, nu se rula in jos..
Acum stau si ma intreb, prezervativul sa fi fost prea mic sau sunt eu prea incapabil incat nu am reusit sa-l rulez pe penisul in erectie ?
E destul de jenant pentru mine si as dori sa ma ajute cineva cu aceasta problema, as ramane recunoscator daca mi-ar spune cineva care e problema, daca prezervativele sunt pe masuri sau toate sunt universale, si daca-s pe masuri ce tip sa iau si ce masura..
Rog seriozitate maxima si astept un raspuns fiindca simt si eu nevoia de multe ori sa fac dragoste cu iubita mea...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: