Proteza totala maxilar
Buna seara,
Am proteza totala pe maxilar, respect toate indicatiile de intretinere, dar am senzatia de vomaaproape permanenta. Cind atinge limba cerul gurii apare senzatia de voma. Daca se poate remedia si cum.
Va multumesc,
Am proteza totala pe maxilar, respect toate indicatiile de intretinere, dar am senzatia de vomaaproape permanenta. Cind atinge limba cerul gurii apare senzatia de voma. Daca se poate remedia si cum.
Va multumesc,
2 comentarii
Buna dimineata,
Trebuie sa mergeti la medicul dvs si sa identificati zona de pe bolta palatina care va provoaca senzatia de voma. Acea portiune de proteza care acopera zona respectiva se poate decupa.
Trebuie sa mergeti la medicul dvs si sa identificati zona de pe bolta palatina care va provoaca senzatia de voma. Acea portiune de proteza care acopera zona respectiva se poate decupa.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Proteza falsa sau masca dentara
- 8proteza dentara fixa - ciobita
- 7proteza fixa
- 4saliva cleioasa
- 7Protezele dentare- informatii/sfaturi
- 2ajutor pentru mama mea. dementa senila
- 1Proteze second hand
- 4Lucrare dentara totala
- 1Interpretare radiografie rx
- 33Proteza scheletata
- 3Proteza scheletata
- 4Microproteza dentara
- 3Ajutati-ma! Mi s-a dezlipit proteza dentara si pot sa ajung la stomatolog doar peste 3, 4 luni.
- 2Am facut „mare” castig, nu ? proteza totala mobila nu-mi sta in gura nici 2 secunde
- 1Chirurgie dentara - gingia este in valuri si trebuie sa ma taie pe gingie si sa ia din os
- 4Lipire proteza scheletata
- 2Dureri sau disconfort
- 2Proteza scheletata
- 2Proteza scheletata, dinti rupti
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila
Mai multe informații despre: Protezele dentare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: