Prurit scalp
De cateva luni prezint o mancarime a scalpului dar si a cefei si zonei din spatele urechilor. Aceasta mancarime se intensifica atunci cand este cald sau transpir. Asociez aparitia fenomenului cu utilizarea unui tip de vopsea de par cu componente chimice. Inainte am utilizat doar Henna. Tot de cateva luni am observat faptul ca parca mi s-au umflat oasele capului - in special catre spate. In aceeasi perioada si fiul meu de 6 ani prezinta prurit atunci cand transpira. Amandoi am utilizat pentru mai mult timp un sapun moale de la Hofigal (este lichid). Eu am utilizat si alt tip de sampon. Este un tip de alergie? Ce analize putem face? Este posibil sa fie niste manifestari de la o infestatie cu paraziti? Nu ma refer la paduchi. Ce putem face pentru a mari imunitatea organismului si ce putem face la nivel local? Eu mai am o dermatita de contact - la subrat (ma rad, nu ma epilez) si pe spate, intr-un anumit punct. Si acestea se manifeta la transpiratie si, mai ales la contactul cu un material care contine si fibre sintetice. Am 46 ani si sunt la menopauza - urmez tratament cu Euthyrox si Calciu zilnic.
Va multumesc.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6scuame si prurit
- 4Exista vreo dieta care sa asigure dimunuarea lipoamelor?
- 6Alergie anestezic la stomatolog
- 3nu mai pot sa dorm noaptea din cauza manarimii pielii...
- 209urticarie cronica
- 10Dureri ale pielii capului
- 3coaja pe pielea capului
- 5pete rosii pe spate si cojite albe pe scalp
- 3Bube rosii pe scalp
- 4cojite ingrozitoare pe pielea capului
- 0problame pielea capului
- 2pete rosii cu prurit pe brate si picioare
- 19Cadere excesiva a parului!Nu gasesc tratament!
- 3am multa matreata pe scalp, iar dupa descuamare raman zone ca o rana
- 0dermatita seboreica - tratament cu Asorian
- 2Mancarime de piele dupa colecistectomie laparoscopica
- 1Iritație, momente de mâncărime intense de vreo 5 minute pe aproape tot copul
- 1Mancarime piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: