Puls marit dar nu constant si febra peste 37 pana in maxim 37.7 dupa masa

09-09-2015
akgirl
Nu este medic/terapeut
akgirl
Buna ziua,
Doresc sa pecizez ca de aproape 2 ani sunt in investigatii, incercand sa aflu ce am. Simptomele mele sunt urmatoarele:

Simptome:

Am observat ( la indicatia unui medic, care mi-a sugerat sa imi onitorizez pulsul) ca atunci cand mi se face rau ( nu am o periadaa zilei preferata..mi se poate face rau oricand ) am observat in atunci am
Pulsul marit de regula este 96 dar daca imi esta foarte rau ajunge lejer peste 100.

Ce am mai descoperit in timp ca am o stare subferbrila, dimineata temperatura mea este de 37.1 iar dupa masa poate sa ajunga pana la 37.7, dar niciodata nu trece peste. ( imi masor temperatura rectal)
Alte simptome sunt, oboseala, lispa aerului, greata ( am o stare de greata aproape constanta ea variaza in functie cat de rau ma simt, devenind mai accentuata cand imi este rau) devin ametita si am senzatie ca pot sa lesin oricand.
In timp am invatat sa imi stapanesc atacurile de panica, ca acelea nu faceau decat sa imi rautateasca starea de rau.

Analize:

Am facut analize si am investigat foarte amanuntit Tiroida, am gasit un nodul pe tiroida, dar doctorii de specialitate mi-au confirmat dupa biopsie, ca sub nici o forma nu este o prblema, l-am monitorizat timp de un an si nodulu n-a crezut absolut deloc, si o sa fac analize in continuarea din 6 in 6 luni.
Analize de Lyme - au iesit negative
analize de sange doctorii imi zic ca au iesit foarte bune, desi pe analize de fiecare data (le-am repetat de 6 ori in intreval de un an) nr eritrocite imi iese putin peste limita superioara adica 5.12. Hematocrit 47.5% (usor peste) CHEM 31.7 usor sub.
Singura investigatie la inima care am facut-o este EKG-ul care a iesit bine. Si din acest motiv nu am mai facut nici o investogatie la inima. Credeti ca este cazul sa cer alte analize specifice de inima? daca da. putetis a imi ziceti ce anume?
Din cate stu inima nu doare, dar cand imi este foarte rau, am impresia, ca cumva partea de sub brat si inspate, am o senzatie de parca as avea febra musculara, asa se manifesta durerea, nu e o durere insuportabila, este asa pe fundal, sa ma doara cand ma masez, ca parca ma ajuta.
Am fot la un docor de interne mi-a facut o gramada de analize sa depisteze daca am vreo infectie.Nimic toate analizele ies perfect.

El a descoperit ca am febra de 37.1-37.7, si m-a us pe antibiotice sa vada daca ajuta. Si nu prea a ajutat. dupa 10 zile de antibiotice, temperatura mea incepea de la 36.9 si ajungea pe la 37.5 dar cam atata, n-a scazut mai mult.

Sincer, nici nu stiu de unde sa incep, incotro sa ma mai duc. dar vreau sa nu imimai fie rau.
As vrea sa descoper de ce dumnezeu am tot timpul febra asta de 37.1- 37.7.

NU stiu, poate are careva vreo idee aici.

Va multumesc si scz de subiectul Kilometric
4 comentarii
0
09-09-2015, ora 20:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca cu tratament pentru anxietate, toate aceste simptome dispar, inseamna ca e ceva pe fond nervos si sunt somatizari de anxietate. Sa faceti si o radiografié panoramica sa nu aveti vreo infectie la dinti.
0
15-09-2015, ora 10:48
akgirl
Nu este medic/terapeut
akgirl
Va multumesc de raspuns.

O sa fac o programare la un psiholog si merg sa imi fac si o panoramica la diniti, ca intr-adevar, acuma ca ati zis am o masea care desi i-a fost scos nervul acum 1 an de zile, ma doare cand musc pe el.

Va multumesc din nou,
0
20-03-2022, ora 21:38
Rose402
Nu este medic/terapeut
Rose402
Buna Akgirl, am citit descrierea simptomelor tale si ma regasesc in totalitate.Cu aceleasi simptome ma confrunt si eu de aprox.un an, majoritatea analizelor ies bune dar aceasta stare perisista, devenind aproape insuportabila.Astept un raspuns daca ai depistat cauza.Multumesc anticipat
0
20-02-2023, ora 09:55
Anacriss
Nu este medic/terapeut
Anacriss
Buna ati depistat cauza sau ati scăpat, sunt in aceaiasi situație...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Măsurarea pulsului
  • Ritmul cardiac în timpul antrenamentelor fizice
  • S-a descoperit mecanismul prin care febra la începutul sarcinii poate produce defecte cardiace și fizionomice la copil
  • Cât e bine să fie frecvența cardiacă?
  • Ce înseamnă febră mare și cum o gestionăm
  • Ce faci când febra nu cedează la tratamentul antitermic?
  • O altă cauză a febrei ar putea fi stresul
  • Gravitate COVID - la ce saturație în oxigen mergem la spital?
  • Febră și transpiraţii nocturne - cauze, diagnostic, tratament
  •