Respiratie grea si presiune toracica
Buna seara.Am 16 ani si de o luna si 26 de zile am o presiune pe piept si o respiratie grea care nu mai inceteaza. Am fost diagnosticat si cu traheobronsita acuta, dar mi a trecut. Am facut analizele de sange au iesit perfect si ekg ul la fel de perfect, am mai facut o ecografie abdomniala ca acuzam dureri in piept la un moment dat.Am fost la pneumolog totul perfect, insa eu ma simt la fel de rau.Toti ar spune ca ar fi ceva anxios.Vreau sa mentionez ca am fumat un an jumate dar m am lasat.Presiunea asta pe piept si respiratia grea o am toata ziua si simt si un nod in gat.Faceam si atacuri de panica si inca mai fac si de asta merg la psiholog.Cand fac un pic de miscare simt ca imi sare inima din piept, chiar si cand stau in poarta la fotbal, mentionez ca inainte de asta puteam sta in poarta linistit fara nici o problema...Am facut 2 ekg uri amandoua normale.Cateodata ma doare in partea stanga.Mai am si junghiuri in partea stanga a pieptului dar trec in 2 secunde maxim.Nu stiu ce sa mai fac...sunt disperat total..si mi e frica sa nu patesc ceva grav
1 comentarii
la ecografie abdominala ma refeream la dureri in abdomen, m am grabit
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 79Lipsa de aer. Ce trebuie sa fac?
- 6simt cum respir in partea stanga cateodata.
- 5dificultati la respiratie
- 5respir cam greu, uneori chiar ma sufoc
- 3Nodul tiroidian sau altceva?
- 1Presiune si senzatie de stransoare in piept
- 0Dureri în partea stângă a inimii și respirație greoaie
- 1Durere/jungi in partea dreapta a toracelui
- 8Amețeala, respirator grea și stări de confuzie
- 2Durere in piept
- 2Pneumonie - am rămas cu o durere de plămâni destul de deranjanta și o dificultate la respirare
- 1Disconfort sub stern
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
- 11Dispnee - cand inspir simt ca un fel de obstructie care nu ma lasa sa respir pe nas
- 1Tuse uscata, raguseala, dificultati de respiratie, slabiciune, moleseala, dureri de cap?
- 1Ajutor va rog! respir mai greu, presiune in piept, durere în zona inimii..
- 1Înțepătura in partea dreapta sus lângă sân și dificultate de a respira
- 4Nu pot sa respir adanc
- 0Respirație foarte grea!
- 2Respiratie grea si presiune in piept
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila presiunea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: