Respiratie grea si presiune toracica
Buna seara.Am 16 ani si de o luna si 26 de zile am o presiune pe piept si o respiratie grea care nu mai inceteaza. Am fost diagnosticat si cu traheobronsita acuta, dar mi a trecut. Am facut analizele de sange au iesit perfect si ekg ul la fel de perfect, am mai facut o ecografie abdomniala ca acuzam dureri in piept la un moment dat.Am fost la pneumolog totul perfect, insa eu ma simt la fel de rau.Toti ar spune ca ar fi ceva anxios.Vreau sa mentionez ca am fumat un an jumate dar m am lasat.Presiunea asta pe piept si respiratia grea o am toata ziua si simt si un nod in gat.Faceam si atacuri de panica si inca mai fac si de asta merg la psiholog.Cand fac un pic de miscare simt ca imi sare inima din piept, chiar si cand stau in poarta la fotbal, mentionez ca inainte de asta puteam sta in poarta linistit fara nici o problema...Am facut 2 ekg uri amandoua normale.Cateodata ma doare in partea stanga.Mai am si junghiuri in partea stanga a pieptului dar trec in 2 secunde maxim.Nu stiu ce sa mai fac...sunt disperat total..si mi e frica sa nu patesc ceva grav
1 comentarii
la ecografie abdominala ma refeream la dureri in abdomen, m am grabit
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 48crize de respiratie
- 3am o problema foarte mare cu respiratia simt ca nu am aer suficient
- 6desi nu consum alcool decat f rar, intr-o zi m-am intins mai mult si am baut cam 3 l de bere
- 5dificultati la respiratie
- 1tuse seaca, respiratie grea, balonare
- 1respiratie grea
- 1Dificultate in respiratie!
- 57anxietate sau probleme respiratorii?
- 5Respiratie scurta cand stau in picioare - ortodeoxigenare ?
- 6Respiratie dificila dupa operatia de polipi si amigdale
- 4Respirație greoaie
- 2Nu pot sa respir
- 2Nu pot sa respir
- 2Durere in piept
- 0Vocal Cord Disfunction sau laringita
- 2Pneumonie - am rămas cu o durere de plămâni destul de deranjanta și o dificultate la respirare
- 7Durere spate și piept
- 1Mi a fost rau am avut tensiunea 170/110 si pulsu 164?
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 2Nu pot respira în intregime
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila presiunea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: