Pot lua Rivotil o data la 2, 3 zile 0, 5 mg ma tem după sa nu fiu dependent de el!!

bună ziua sufăr de schizofrenie pot lua rivotil o data la 2, 3 zile 0, 5 mg ma tem după sa nu fiu dependent de el!! mulțumesc
3 comentarii

Daca recomandarea s-a facut de medicul psihiatru, atunci da, se poate lua.

încă nu am vorbit cu medicul psihiatru din propria mea inițiativa am zis ca nu mai am acel mic delir când iau rivotil odata la 2, 3 zile

Nu poti schimba schema de tratament din proprie initiativa. Te poti simti bine pe moment, dar pot fi urmări pe termen lung. Discuta mai întâi cu medicul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e adevarat.. schizofenia este ereditara?
- 5Tatal meu a suferit in copilarie de sindromul discordant
- 3Despre schizofrenie
- 8Episod psihotic
- 4schizofrenia si permisul auto
- 7simptome ale schizofreniei sa fie?
- 12LEPONEX..pareri
- 4Tulburare bipolara
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 5Tulburare discordanta
- 7Exista?Despre Schizofrenie.
- 2Grup Schizofrenie Brasov
- 3Care e cauza exacta a schizofreniei? Dar a tulburarii obsesiv compulsiva?
- 2Sufăr de schizofrenie de peste 10 ani și as dori sa ajut cu experientele mele
- 1Pot fi nutriționist daca am schizofrenie?
- 2Merita sa incerc sa dau bacalaureatul și să fac facultatea de Teologie sau Biologie?
- 3Caut fata cu probleme asemănătoare
- 10Schizofrenie
- 9Varul meu are schizofrenie pensie
- 1Diagnostic psihiatric gresit - schizofrenie
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: