schizofrenie paranoida grad II-Orfiril

06-01-2016
MirelaM.
Nu este medic/terapeut
MirelaM.
Buna ziua,

Rog un psihiatru specialist sa imi spuna daca este buna aceasta schema de tratament pentu diagnosticul de psihiatrie paranoida grad II, de care sufera sora mea, acum in varsta de 43 ani(bolnava inca de la varsta de 20 ani).
Face tratament cu Solian de multi ani, iar de mai bine de jumatate de an ia si aceste prafuri-pliculete Orfiril, care ii produc tremor (ca efect secundar) si somnolenta si dificultate in vorbire.D-na doctor care o trateaza insista ca e ok si trebuie sa le ia. Noi familia vedem ca nu se simte bine..ce se poate face??S-a incercat sa se discute cu d-na doctor.Inutil.a zis ca ea stie mai bine.
Din ce scrie in prospect, vad ca e indicat mai mult in epilepsie, nu schizofrenie.
Ce putem face?


Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
06-01-2016, ora 19:12
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Aveti libertatea si dreptul de a cere o a doua parere. Prescrierea unui tratament sau reviziuirea celui existent nu se poate face pe baza lucrurilor scrise pe un site ci pe evaluarea directa a pacientului, in cazul de fata sora Dumneavoastra. Tratamentul se prescrie in functie de simptomatologia existenta. Daca sunteti din Bucuresti va recomanda un medic psihiatru de incredere. Exista si posibilitatea internarii surorii pentru reglarea situatiei
Valentin Pescaru
Psiholog clinician-psihoterapeut-sexolog
0
07-01-2016, ora 19:00
MirelaM.
Nu este medic/terapeut
MirelaM.
Buna ziua,

Multumesc pentru promptitudinea raspunsului, din pacate nu suntem din Bucuresti.Stiu ca e neceara o reevaluare, mai ales ca, la debutul bolii, diagnosticul initial a fost psihoza discordanta, ajungand pana la schizofrenie paranoida grad 2. Internarea o face oricum anual, cu tratament la domiciliu, numai ca ultimul tratament nu da rezultate. Sper sa rezolv problema pe plan local, desi nu prea are cine sa ne asculte.

Multumesc inca o data.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul