Senzatie de strangere sau apasare in piept
Buna ziua! Am decis sa apelez la ajutorul acestui site pentru a primi o parere si de aici, deoarece nu stiu ce sa mai cred, care e problema mea. De ceva timp am o senzatie de strangere sau apasare in piept in partea stanga, uneori ma doare si spatele. E foarte neplacut si incomfortabil. Nu ma doare, dar e deranjant si uneori nu pot dormi bine din cauza asta. Am fost la medic, am facut EKG, radiologie la plamani, totul a iesit bine, mi s-a spus ca nu e nicio problema. M-am gandit ca poate e o problema a oaselor, in zona toracica, a sternului, nu stiu. Acum iau calciu cu vitamina D3, incerc sa mananc cat mai multe fructe, legume, am un stil de viata sanatos, nu fumez. Va rog sa ma ajutati cu o parere, multumesc mult.
4 comentarii
Daca toate analizele sunt bune, nu ramane decat sa va programati la un medic psihiatru...poate fi vorba de anxietate...
Nu-i nici de psihiatru..si nici nu te va ajuta vitamina D si calciu, chiar dimpotriva. Nu este nici de cardiolog nici de neurolog. Ceea ce simti este pe fizic, si nicidecum o inchipuire, insa aparatura medicala moderna este mult prea grosoloana pt. a depista astfel de lucruri subtile. Mergi la biorezonanta sau la un medic homeopat.
Si eu m-am gandit sa merg la un medic homeopat. O sa merg.
Cunoasteti un cabinet cu testare prin biorezonanta in care sa aveti incredere ? ( in Buc) Multumesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 1durere in piept
- 9Dureri in piept in spatele sternului
- 22Dureri in piept si senzatie de sufocare
- 2dureri in piept... sunt fumator
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 1Dureri in piept la miscarea capului
- 1Tuse seaca+dureri in piept
- 1durere in piept
- 0Dureri in zona inimii
- 1Durete în piept (greutate, apãsare), palpitatii
- 1Durere deranjanta in zona pieptului!
- 1Dureri in piept
- 0Oare o fi tentativă de infarct ?
- 1Durere in capul pieptului și spate
- 2Durere între pectorali.
- 3Mă simt foarte rău.. insomnii, disconfort în piept, teamă că s ar putea întâmpla ceva cu inima
- 1Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap
- 2Durere în piept, în partea dreaptă
- 8Dureri toracale. Preinfarct/infarct sau simple contracții ale mușchilor
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: