intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii

03-07-2013
florin12041987
Nu este medic/terapeut
florin12041987
Buna, ma numesc Florin am 26 de ani, de vreo 6-7 luni am inceput sa am probleme cu inima cred eu, problemele au inceput intro sera cand stateam in pat, ma uitam la televizor, eram in romania, deodata inima a inceput sa bata puternic si foarte repede, simteam ca nu mai pot respira, am mers urgent la spital, pana am ajuns inima sa mai calmat, acolo mi-au pus o injectie i mi-au zi ca e de la stress, oboseala, au spus sa iau aspacardin, a doua zi am luat o pastila si dupa aia am inceput sa ma simt rau, ameteala, slabiciune, frica.Palpitatii nu am avut a doua zi, Apoi am avveam palpitatii la 2-3 zile in pecial dupa ce facem dragoste, sau pur si simplu din senin, de obicei seara.Dupa care am venit aici in spania unde sant si acum, sunt de 9 ani aici, aici am inceput sa am palpitatii din ce in ce mai des, de fiecare data mergeam la urgente si mereu imi faceau electrocardiograme, pana intro seara cand mau tinut sub observatie toata noaptea deoarece au gasit o aritmie, dimineata am plecat acasa, a doua zi am revenit din nou cu palpitatii si mau internat pentru invesstigatii, mi-au facut toate probele, si au spus ca totul e normal si na-u externat, apoi au urmat nenumarate epissoade de palpitatii, seara nu puteam sa adorm simteam ca se opreste inima, dupa aia am facut sssi un holter de 24 h, in timpul ala nu prea am avut propleme, a iesit bine.Apoi incet incet palpitatiile sunt tot mai rare, in schimb am o durere usoara ca un junghi in partea stanga a pieptului care dureaza cateva minute insotite de ameteala, uneori simt ca se opreste brusc ceva in mijlocul pieptului si respir greu, Nu mai fumez de cand au inceput problemele, de baut beau ocazional putin.Multumesc, Astept un raspuns sau sa-mi recomandati un medic bun in romania.
2 comentarii
0
03-07-2013, ora 18:33
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca analizele cardiologice au iesit toate bune, inclusiv ecografia cardiaca inseamna ca ai atacuri de panica. Le resimti fizic, dar ele sunt pe fond nervos. Si pe astea poti lsa le raresti, pana la disparitie, cu ajutorul unui psiholog.
Pentru linistea ta, poti face si analize endocrinologice si de verificat calciul si magneziul.
Sanatate!
0
03-07-2013, ora 19:32
florin12041987
Nu este medic/terapeut
florin12041987
Mulutumec pt raspuns, calciul si magneziul sant ok.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apare amețeala?
  • De ce apar palpitatiile?
  • Tratamentul timpuriu al durerii în piept poate salva vieți
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  •