Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet
Craciun fericit fetelor si la anul care o sa vina sa ne dea cat mai multe teste pozitive.va pop
Sarbatori fericite si bebei sanatosi cat mai curand!
Bună dimineața fetelor! Anitta încă nu am aflat sexul, este prea devreme, acum o săptămână când am fost am văzut cum ii bătea inimioara! Deocamdată sunt bine, nu am avut greturi și vărsături! Aștept cu nerăbdare următorul eco care o sa fie peste o luna cam asa! Sper sa fie totul bine! Diana tu ce mai faci, cum te simți? Fetelor ce vesti mai aveți? Sărbători fericite va doresc! Va pup!
Fetelor, azi din păcate am sângerat! Am fost la urgenta și am un hematom de 4 cm, mi s a desprins puțin placenta! Mi a dat sa iau niște ovule si vitamina c și mi a spus ca în aceasta perioada este nevoie de repaus la pat! Sunt îngrijorată de ce o sa se întâmple! Sper sa fie totul bine ca asa sentiment de neliniște am! :((((( va pup fetelor!
Maria ai făcut efort? Te intreb ptr ca am o cunostinta care a avut aproape aceleasi simptome si pentru ca a ascultat medicul acum bebelusul are 2 luni. Fii optimista si nu mai gandi negativ pentru ca o sa fie bine. Iti doresc sanatate!
Voi fetelor ce mai faceti? Vreo veste? Eu astept primele zile din an sa vad ce se intampla...voi cand va testati? Va pup
Voi fetelor ce mai faceti? Vreo veste? Eu astept primele zile din an sa vad ce se intampla...voi cand va testati? Va pup
Anitta, nu am făcut efort, am ridicat de câteva ori un copil de 3 ani, și am fost la colindat pana dimineața, poate și de la oboseala, nu știu ce sa zic! Îmi doresc din suflet sa fie totul bine! Am încredere în Dumnezeu și va fi bine! Va pup!
Buna!
Maria liliana cum te simți?
Fetelor vreo veste?!
Maria liliana cum te simți?
Fetelor vreo veste?!
Salut Mia, sunt bine, stau în pat... Continui tratamentul, sper sa fie bine! Voi ce faceți, fetelor? Va pup
Mie inca nu mi-a venit menstra am dureri sporadic in special seara(aseară m-a durut si spatele) mi-au iesit cateva coșuri dar nici urma de menstra.
Am mai facut un test marți si tot negativ.
Nu stiu ce sa mai fac.
Astăzi sunt in ziua 42 de la ultima menstra Și temperatura se menține la 36.9.
Am mai facut un test marți si tot negativ.
Nu stiu ce sa mai fac.
Astăzi sunt in ziua 42 de la ultima menstra Și temperatura se menține la 36.9.
Eventual mai fa un test, ca azi ii deja sâmbăta! Eu cred și sper ca o sa ți iasă pozitiv! Asa am pățit și eu, mi am făcut testul sâmbăta și mi a ieșit negativ după care mi l am făcut următoarea săptămâna vinerea și a ieșit pozitiv! Succes! Îți țin pumnii! Doamne ajuta sa ne dai o veste buna!
Buna ziua fetelor. La fel ca si voi imi doresc tare mult un bebe, care din pacate nu vine. Incerc din aprilie si fara rezultat, problema mea este ca menstruatia mi-a intarziat 5 zile, am mici dureri de abdomen la fel ca cele premenstruale si urinez des, dar in aceasta dimineata a inceput sa ma si usture cand urinez. Am vrut sa va cer o parere pentru ca imi este teama de testul negativ. Credeti ca este o raceala sau sarcina??
Buna Diana-222 si bine ai venit. Eu zic sa faci un test...mie daca imi intarzia 4 zile cred ca jucam de fericire!!! Simptomele care le ai pot fi confundate dar pot fi si datorita faptului ca s-a prins ceva acolo...mai ales ca difera de la o persoana la alta. Iti tin pumnii si sa ne scrii si noua.
Anitta74 multumesc frumos pentru raspuns. Am facut acum testul si a iesit doua liniute.
Buna Diana! Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori! Si eu am mai avut usturime la urinare sj s-a dovedit a fi o raceala, dar asta nu e regula generala! Asteptam rezultatele testului si iti tinem pumnii! Eu astept sa treaca sarbatorile si o sa merg cu sotul din nou pentru o spermatograma.imi e si frica de ceea ce ma asteapta!
Acum am vazut ce ai scris...cata bucurie! Felicitari sa ai sarcina usoara si sa fiti sanatosi!
Va multumesc frumos. Sa dea dumnezeu sa vina si la voi sa vina minunea mult asteptata.
Felicitari Diana! Si iti multumesc mult. Iti multumesc ptr ca ai intrat si ai scris ca incercati din aprilie...m-ai incurajat deoarece eu incerc din iunie. Deci as mai avea putin timp. Sa ai o sarcina usoara!
Felicitari diana pentru sarcina.eu nu am nici o veste astept sa imi vina.mia in legatura cu intarzierea nu stiu daca ai zis dar la un medic ai ajuns?poate e altceva vreo amenoree nu stiu ma gandesc si eu sau mai bn poate chiar e o sarcina dar macar scapi de indoieli.
Anitta74 Din aprilie tot incerc ma saturasem de teste cu o singura liniuta de accea am si intrat aici am vrut mai intai sa aud o parere decat sa ma dezamagesc iar tu mi-ai dat curaj sa imi cumpar un test altfel nu cumparam :))) Eu zic sa incerci tot timpu nu se stie cand se intampla
Hei Buna fetelor :* :*
Nu stiu ce s-a intamplat insa nu am mai primit alertele de mesaje, abia astazi au intrat.
Noi suntem bine, inca nu stiu sexul bebelusului abia in februarie-martie aflu...mai am 2 saptamani si am scapat de primul trimestru !! Am greturi din ce in ce mai rar, insa as dormi si as manca nonstop..am pus deja 5 kg :o
Analizele de sarcina au iesit bune, mai putin la TSH hormonal, care era normal, insa nu se incadra in intervalul de sarcina trim 1 si chiar daca e doar putin marit, iau ceva pastilute casa nu-i afecteze IQ-ul...va pup si va doresc un An Nou cu teste pozitive si va recomand sa faceti analizele hormonale deoarece ele chiar dau un diagnostic, in comparatie cu consultatiile si ecografiile (fara numar) la cabinetele de ginecologie si nu va descurajati !
Maria Liliana, ai grija cu efortul...sper sa fie totul bine !!
Nu stiu ce s-a intamplat insa nu am mai primit alertele de mesaje, abia astazi au intrat.
Noi suntem bine, inca nu stiu sexul bebelusului abia in februarie-martie aflu...mai am 2 saptamani si am scapat de primul trimestru !! Am greturi din ce in ce mai rar, insa as dormi si as manca nonstop..am pus deja 5 kg :o
Analizele de sarcina au iesit bune, mai putin la TSH hormonal, care era normal, insa nu se incadra in intervalul de sarcina trim 1 si chiar daca e doar putin marit, iau ceva pastilute casa nu-i afecteze IQ-ul...va pup si va doresc un An Nou cu teste pozitive si va recomand sa faceti analizele hormonale deoarece ele chiar dau un diagnostic, in comparatie cu consultatiile si ecografiile (fara numar) la cabinetele de ginecologie si nu va descurajati !
Maria Liliana, ai grija cu efortul...sper sa fie totul bine !!
Diana draga, ma bucur mult sa aud faptul ca sunteți bine, ai avut greturi? Eu nu am avut absolut deloc, din fericire! Dar am problema asta cu hematomul! Doamne ajuta sa fie bine! Câte săptămâni ai? Eu am 9 sapt și 2 zile! Doamne ajuta sa dispară hematomul și sa nu mai am probleme ca asa speriata sunt! Deocamdată ii bine ca mi a dat concediu medical 10 zile cu repaus la pat, după care voi merge la un control sa vad dacă a mai evoluat starea lui! Te pup Diana !
Eu am 10 saptamani si 2 zile...da am avut greturi 2 saptamani zilnic si am si vomat de fiecare data dar acum e din ce in ce mai rar.
Dar cand ai fost la ecograf ultima data nu era hematomul ? De la ce sa fi aparut... lasa ca poate se absoarbe repede, mai sunt cazuri si a fost totul bine...
Tu ai facut din analize ? Eu am facut si alea cu toxoplasmoza, herpes, rujeola... si merg peste 3 saptamani sa fac ecografia morfofetala. Incearca sa stai linistita si o sa fie bine...
Dar cand ai fost la ecograf ultima data nu era hematomul ? De la ce sa fi aparut... lasa ca poate se absoarbe repede, mai sunt cazuri si a fost totul bine...
Tu ai facut din analize ? Eu am facut si alea cu toxoplasmoza, herpes, rujeola... si merg peste 3 saptamani sa fac ecografia morfofetala. Incearca sa stai linistita si o sa fie bine...
Am fost la ecografie în urma cu 12 zile și era totul ok, nici urma de hematom... Nu știu de la ce a apărut, sper din suflet sa se absoarbă și sa fie totul în regula.. Da, am făcut și eu Torch ul plus analiza de tiroida, cam atât, altceva nu am făcut deocamdată! Eu nu știu ce i aia greață și vărsături în sarcina, deocamdată, chiar nu am avut probleme cu asta, ma simt bine, nu am nu știu ce simptome și asta ma îngrijorează puțin! Nu am avut de la început simptome, în afara de sâni sensibili și dimineața câte o mica ametelea, dar nu tot timpul! Doamne ajuta sa fie bine! :*:*:*
Am făcut un test acum pe seara si tot negativ este.
La medic am programare tocmai pe 10 ianuarie sper sa se întâmple ceva pana atunci ori sarcina ori să îmi vină.
De vreo două zile ma doare capul.
La mulți ani fetelor!
La medic am programare tocmai pe 10 ianuarie sper sa se întâmple ceva pana atunci ori sarcina ori să îmi vină.
De vreo două zile ma doare capul.
La mulți ani fetelor!
Maria, din cauza hematomului, nu ti-a fost recomandat sa faci analizele de trombofilie?
Eu nu am avut niste zile usoare. Marti, in 25 decembrie dimineata, m-am dus la urgenta pentru ca am avut o scurgere mai abundenta de secretie. nu extraordinar de mult, dar destul cat sa ma sperie. am fost internata cu suspiciune de membrane fisurate. am stat in spital pana vineri seara, nu prea era nimic de facut, doar monitorizare. vineri seara m-am externat, si am plecat la bucuresti la spitalul regina maria, unde se poate face resigilare de membrane, daca este cazul... am fost consultata, si urmeaza sa merg iar la bucuresti dupa 7 zile, cand sper ca o sa stim daca sunt fisurate sau nu.inca sunt stresata, dar m-am mai calmat putin. maine dimineata mai merg o data si la noi in oras la spital. dar am incredere ca o sa fie bine.
Eu nu am avut niste zile usoare. Marti, in 25 decembrie dimineata, m-am dus la urgenta pentru ca am avut o scurgere mai abundenta de secretie. nu extraordinar de mult, dar destul cat sa ma sperie. am fost internata cu suspiciune de membrane fisurate. am stat in spital pana vineri seara, nu prea era nimic de facut, doar monitorizare. vineri seara m-am externat, si am plecat la bucuresti la spitalul regina maria, unde se poate face resigilare de membrane, daca este cazul... am fost consultata, si urmeaza sa merg iar la bucuresti dupa 7 zile, cand sper ca o sa stim daca sunt fisurate sau nu.inca sunt stresata, dar m-am mai calmat putin. maine dimineata mai merg o data si la noi in oras la spital. dar am incredere ca o sa fie bine.
Merg la medic în data de 7 noiembrie când probabil o sa mi dea sa fac analiza de trombofilie! Deocamdată nu am făcut o! Of, îmi pare rău de ceea ce s a întâmplat, sper sa fie totul bine atât la tine cât și la mine! Am încredere în Dumnezeu! :*:*
Of fetelor ! Sa dea Dumnezeu sa fie bine !! Stresul e urias pana il vedem pe bebe in bratele noastre !
Sarbatori fericite tuturor !
Sarbatori fericite tuturor !
Asa este Diana! Un an nou fericit și cu împlinirea tuturor dorințelor! Va pup!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mai vreau un bebe - favorizare conceptie
- 4riscuri zona zoster in sarcina
- 3Vreau un al doilea copil!
- 3vrem un bebe
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 19Pot avea un copil daca am o afectiune psihica?
- 37Poate fi gravida?
- 1sarcina dupa tratament tbc
- 5nu pot ramane insarcinata, incercam de 2 ani..
- 4banuiesc ca sunt insarcinata si am facut gripa
- 5pot avea un copil si sau face stimulari hormonale?
- 4Vreau un copil
- 0analize bolile copilariei inainte de sarcina
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 42frica de sarcina..ajutor
- 4Sarcina ? Ajutati-ma..
- 1noduli la san si sarcina
- 1pot sa raman insarcinata cu un singur rinichi?
Mai multe informații despre: Schimbarea metodei contraceptive Pregatirea pentru sarcina sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Sarcina heterotopică
- Afectiuni neuromusculare in sarcina
- Dieta in sarcina