boala inflamatorie pelvina si o sarcina viitoare

26-08-2009
tonitza
Nu este medic/terapeut
tonitza
buna ziua tuturor!
am 32 de ani si m-am hotarat sa am un copil. De aceea, am facut un consult medical pentru a vedea "starea de functionare a aparatului". La prima vizita mi s-a depistat boala inflamatorie pelvina la ambele ovare, am luat 7 zile Zanocin 200 si supozitoate Tratul, + 10 zile de ovule Macmiror deoarece Papanicolau a iesit Clasa II. (dl. dr. mi-a explicat riscul unei sarcini extrauterine) Am efectuat analize Chlamydia si Micoplasma si Ureaplasma care au iesit toate negative.
La a doua vizita ovarul drept nu mai avea nimic( consult si ecografie intravaginala), in schimb stangul inca este inflamat. Domnul dr. mi-a recomandat sa iau in primele 5 zile de menstra supozitoare Ibuprofen, apoi sa raman insarcinata.
Intrebarea mea e daca atunci cand aveam BIP la ambele ovare exista riscul unei extrauterine, acum nu mai exista acest risc daca incerc sa raman insarcinata?
Recomandati-mi, va rog, un tratament, dl. doctor pentru a insanatosi si al doilea ovar.
Multumiri anticipate!
5 comentarii
0
26-08-2009, ora 08:12
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Incercati mai bine un tratament homeopat la un medic cu experienta care face homeopatia clasica.
Astfel de probleme se pot trata eficient si fara efecte adverse cu ajutorul homeopatiei.
Problemele de la ovare nu se pot vindeca cu Ibuprofen si sarcina nu vindeca nimic.
Ibuprofenul impiedica numai posibilitatea corpului de a semnaliza o inflamatie dar nu si inflamatia in sine mascand numai durerile si simptomele insotitoare unei inflamatii pt. catva timp. Ibuprofenul nu vindeca de fapt absolut nimic si nici nu are cum dupa descriptia lui.
0
26-08-2009, ora 08:15
tonitza
Nu este medic/terapeut
tonitza
sunt de acord ca Ibuprofenul doar amelioreaza durerea si nu am spus ca sarcina rezolva ceva...dimpotriva
Oricum intrebarile mele erau altele si as dori sa-mi raspunda la ele un medic.
Multumesc
0
11-09-2009, ora 16:15
Nora...
Nu este medic/terapeut
Nora...
va rog sa ma faceti sa inteleg...am fost la doctor...mi s-a spus ca am metroragie disfunctionala(imi venea menstr, imi tinea o sapt, apoi o sapt nu aveam probleme, dar apoi aveam scurgeri mari, ca de menstruatie, timp de 3 sapt). mi-a dat sa iau anticonceptionale karissa.mi-a fost bine o vreme, ca apoi sa am aceeasi problema dar mult mai frecventa...imi venea menstr...iar dupa imi venea aceasta menstr falsa.si imediat ce imi trecea, imi venea menstr normala, cea de o sapt.am fost la doctor, mi s-a spus ca am BIP mi-a dat sa fac timp de 3 luni un tratament, mi-a trecut.dar imi e frica...akm mi-a zis ca am avut asta de la anticonceptionale.am fost la medici diferiti.prima oara la privat, apoi la stat.
zic ca imi e frica pt ca nu stiu exact ce am...sunt nesigura pe doctori.akm sunt bn...dar dak se agraveaza?m-am dus la doctorul de familie si acesta mi-a dat sa fac papanicolau, dar ginecologul a zis ca nu am nevoie de asa ceva, pt ca nu am uterul lezat.tin sa mentionez ca am avut candida intre cele 2 tratamente dar mi-a trecut, nu am luat alte metode anticonceptionale decat cele mentionate mai sus si decat in acea perioada.va rog sa nu ocoliti acest mesaj.o zi buna!
0
11-09-2009, ora 16:18
Nora...
Nu este medic/terapeut
Nora...
intrebarea este ce am defapt si dak am aceleasi simptome ca BIP?mentionez ca am doar 16 ani si ca am aceasta problema de la 15 ani.
0
29-10-2009, ora 13:03
Nora...
Nu este medic/terapeut
Nora...
multumesc pentru ajotor...am aflat singura
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •