Sunt insarcinata?
Buna la toata lumea.nici nu stiu cu ce sa incep.am 21 de ani.am avut ultima menstruatie pe 10 august si inca nu mi-a venit. Am facut 4 teste de sarcina pana acum si toate au avut 2 linii dar una rosie si una putin mai vizibila ca cealalta. Azi am fost la medic si am facut ecografie si cica inca nu se vede nimic. Cica am 5 saptamani si 3 zile cam asa ceva a zis. Mi-a dat sa fac un test de sange... Am dureri de cap in fiecare seara, sanii tari, o scurgere alba... Cand ma controlat a zis ca am vezica plina sa ma duc la baie... dar nu am putut face nimic... oare din cauza aceia nu sa vazut nimic inca? Va rog ajutati-ma cu un raspuns ceva.
3 comentarii
La ecografie, daca ai vezica urinara plina se vede mai bine uterul.Deci nu de aceea ti-a zis ca nu se vede nimic, dar nu degeaba ti-a dat si anumite analize de sange ! asteapta rezultatul la analize si du-te cu ele inapoi la medic!
Buna din nou am fost si am scos analizele...si scrie beta hcg ca este de 272.0 mUI/ml.asta inseamna ca sunt insarcinata?va rog ajutatima.ca numai am rabdare pana saptamana viitoare
pai uita-te la valorile normale!!un test de sarcina ar fi bine sa faci si ecografia transvaginala este buna!!multa sanatate
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Pentru prima data... nelamurire
- 2pot fi gravida?
- 3poti sa ramai insarcinata cu lichidul preejaculator
- 2caz aparte...suntem insarcinati?
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 3o posibila sarcina?:(( :-ss
- 0Sunt gravida?
- 4Poate fi sarcina?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 9Sunt gravida?
- 1insarcinata oare??
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 4Am nevoie de ajutor... s-a rupt prezervativul
- 4Posibila sarcina - ajutor
- 1menstruatie maronie
- 1Îngrijorare în legătură cu peeting
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
- 1Potentiala sarcina
- 0Intarziere menstruatie
- 1Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei