O posibila sarcina sau altceva ???
Buna ! Am avut in contact neprotejat, dupa 5 zile mi a venit menstruatia in cantitate normala, in momentul in care sa terminat menstra am ramas cu acele dureri menstruale dar mult mai usoare, ascutite ca niste sageti, pe langa asta m am trezit cu o durere in vagin ca si un carcel timp de un minut apoi totul a revenit la normal. Nu am scurgeri, nu miros nu usturime nu senzatia de mancarime. Am facut doua teste de sarcina iesind amandoua negative, tin sa mentionez ca a trecut 21 de zile de ultimul act neprotejat. Durerile usoare ca si la menstruatie le am zilnic deatunci dar in intensitate usoara, simt mai mult dimineata si seara. Eu ma intreb ce altceva ar putea cauza aceste dureri ?? Daca testu imi arata negativ. Deja ma duce gandul la ceva grav oare ??
1 comentarii
Buna. Mergi la un ginecolog si fa-ti ecografie intravaginala sa vezi despre ce este vorba.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativ rupt, contraceptie de urgenta... ce risc exista?
- 7Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?
- 5Sanse de sarcina nedorita?!
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 40e insarcinata?
- 6credeti ca am nevoie de un psiholog sau un psihiatru?
- 3o fii bb, n-o fii?
- 8Oare am ramas insarcinata?
- 3exista pericolul unei sarcini ??
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 2menstruatie intarziata 10 zile... sunt sarcina?
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
- 1Se poate sa fie o sarcina ?
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Crampele menstruale primele simptome de sarcina crampe menstruale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: