O posibila sarcina sau altceva ???
Buna ! Am avut in contact neprotejat, dupa 5 zile mi a venit menstruatia in cantitate normala, in momentul in care sa terminat menstra am ramas cu acele dureri menstruale dar mult mai usoare, ascutite ca niste sageti, pe langa asta m am trezit cu o durere in vagin ca si un carcel timp de un minut apoi totul a revenit la normal. Nu am scurgeri, nu miros nu usturime nu senzatia de mancarime. Am facut doua teste de sarcina iesind amandoua negative, tin sa mentionez ca a trecut 21 de zile de ultimul act neprotejat. Durerile usoare ca si la menstruatie le am zilnic deatunci dar in intensitate usoara, simt mai mult dimineata si seara. Eu ma intreb ce altceva ar putea cauza aceste dureri ?? Daca testu imi arata negativ. Deja ma duce gandul la ceva grav oare ??
1 comentarii
Buna. Mergi la un ginecolog si fa-ti ecografie intravaginala sa vezi despre ce este vorba.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6E posibil sa fiu insarcinata?
- 4sunt insarcinata? urgenta
- 3un bebe?
- 4test de sarcina
- 8am emotii numai la gandul ca.. as fi insarcinata
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 6De ce mi-a trecut: insarcinata trimestrul 1, daca eu nu sunt?
- 7O idee cam.ciudata: poate fi insarcinata?
- 12Sansele sarcinii in timpul menstruatiei?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 2SARCINA?
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 2Sarcina si lichid preejaculator
- 3Posibil sarcina?
- 0Se poate sa fiu însărcinată ?
- 8După cît timp în urmă contactului sexual îți poți da seama dacă ești însărcinată?
- 1Sarcina fara simptome!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Crampele menstruale primele simptome de sarcina crampe menstruale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: