Sunt insarcinata avand in vedere conditiile? Va rog ajutor.Sunt disperata

17-09-2013
Kappa_K
Nu este medic/terapeut
Kappa_K
Am 18 ani si mi-am inceput viata sexuala de mai multi ani. Am relatii intime doar din cateva in cateva luni (cu aceeasi persoana, desigur), deci nu au loc foarte des, doar sa zicem intr-o saptamana de 3 ori, si apoi iar pauza de vreo 2 luni.
Problema este ca, dupa ce mi-a trecut ciclul, ziua urmatoare, am intretinut relatii sexuale, folosind prezervativ de la inceput pana la final. Atunci cand era momentul sa ejaculeze, a iesit din mine. Treaba asta s-a intamplat de 4 ori in aproximativ 2 saptamani. Deci mereu su protectie.
Trebuia apoi sa imi vina ciclul, si nu mi-a mai venit. Maine vor fi deja 2 saptamani de cand imi intarzaie ciclul. Sunt speriata si stresata, nu stiu ce sa mai fac! :(((
Am mai patit sa intarzaie, dar cel mai mult a intarziat doar 1 saptamana si 4 zile, si acum am intrat in panica.
Am verificat de feicare data prezervativul, nu in sensul ca l-am umplut cu apa, ci ca ne-am uitat amandoi atenti sa vedem daca nu e rupt si nu a fost.
Dar vad ca imi intarzaie asa mult... si nu stiu ce sa mai cred. oare am omis ceva? Ce sa fac? :(
Mentionez ca acum nu pot lua sa fac test de sarcina pentru ca m-am mutat de curand in alt oras la niste rude, si nu prea ma lasa sa ies afara fara careva dintre ei, pe motiv ca sa nu ma pierd, desi treaba ma cam supara.

Va rog sa ma ajutati.
5 comentarii
0
17-09-2013, ora 18:14
Dr. Carmen Rusu
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Carmen Rusu
Buna ziua.
Cel mai simplu ar fi intradevar sa faceti un test de sarcina. De asemenea, daca ati putea consulta un ginecolog, in urma unei ecografii ar putea sa va spuna daca este vorba de o sarcina sau daca este o alta cauza a acestei perioade de amenoree (intarzierea menstruatiei).
0
17-09-2013, ora 21:37
Kappa_K
Nu este medic/terapeut
Kappa_K
In situatia in care sunt, nu prea am sanse sa pot merge la un ginecolog.
0
17-09-2013, ora 21:41
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
desi sunteti in alt oras la rude,
-mergeti la facultate?
- ii ajutati pe ei?
TOT va trebui sa iesiti din casa SI singura...

cele bune
0
15-04-2014, ora 08:45
Ksiusha92
Nu este medic/terapeut
Ksiusha92
buna tuturor.am si eu o intrebare.am 21 de ani.ultima mea relatie sexuala neprotejata a avut loc in urma cu 3 luni.am facut test si rezultatul este negativi, ciclul nu a intirziat totul normal doar ca am observat ka a aparut parca burtica.cum as putea sa aflu mai precis daca sunt sau nu insarcinata.multumesc mult si bafta tuturor
0
07-08-2014, ora 10:11
mihaella8403@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
mihaella8403@yahoo.com
Intrebarea mea este simpla. Mi-a intarziatt ciclul 3 zile, nu am niciun simptom.Ciclul meu este foarte regulat - 28 de zile. Daca fac testul acum, pot lua de bun rezultatul? Merg si la sala si as vrea sa aflu cat mai rpd pentru a nu periclita sarcina, daca aceasta exista.

Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: