surditate brusc instalata + acufene - tratament naturist?

Buna!
A gasit cineva un tratament naturist pentru surditate brusc instalata urmata de aparutia acufenelor. Cauza surditatii este un spasm vascular.Audiograma si testul BERA au indicat o scadere cu 70% a auzului la urechea stanga! Multumesc anticipat pentru orice sugestie.
A gasit cineva un tratament naturist pentru surditate brusc instalata urmata de aparutia acufenelor. Cauza surditatii este un spasm vascular.Audiograma si testul BERA au indicat o scadere cu 70% a auzului la urechea stanga! Multumesc anticipat pentru orice sugestie.
5 comentarii

salut
de ce nu mergi la un medic sa incerci un tratament medicamentos si eu am o otoscleroza, insa in aceste boli de cele mai multe ori se rezolva pe cale chirurgicala mergi la dr. prof Ataman in Bucuresti la sp Panduri
de ce nu mergi la un medic sa incerci un tratament medicamentos si eu am o otoscleroza, insa in aceste boli de cele mai multe ori se rezolva pe cale chirurgicala mergi la dr. prof Ataman in Bucuresti la sp Panduri

Multumesc frumos pentru raspuns! Am fost internati la spitalul Panduri si am facut o saptamana tratament perfuzabil dar fara o imbunatatire vizibila a starii sotului meu...

Nu se vindeca aceasta "Surditate brusc instalata" ??? :(

Buna
As vrea sa stiu unde se poate face acest test bera pentru o fetita de 2 ani, in vederea implantului. si ce reprezinta testul bera?
Multumesc anticipat.
As vrea sa stiu unde se poate face acest test bera pentru o fetita de 2 ani, in vederea implantului. si ce reprezinta testul bera?
Multumesc anticipat.

Noi am facut testul BERA la Spitalul ORL Panduri. Testul releva in ce masura celulelesi nervul auzului sunt functionale. Succes!

Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tinctura de soc si sarcina
- 3ovule.. din propolis
- 7tratament surditate
- 15caut un tratament naturist pentru fibrom uterin
- 3tratament naturist pt. guta
- 0Tratament antireumatic cu produse din plante medicinale
- 7Vindecarea bolilor aparent incurabile prin terapie naturista
- 10zona zoster si ptr.ORL (cu urechea stanga nu aud)
- 5Otita seroasa cronica ureche stanga
- 6cazatura puternica si pierderea auzului
- 1Produse naturiste adjuvante in boli artrozice
- 55Marul-lupului, cea mai puternica planta medicinala din Romania, trateaza...
- 3Va rog recomandati-mi un medic naturist
- 2Branca ursului poate deregla menstruatia?
- 2tratament naturist pentru chist ovarian si polipi uterini
- 3Tanakan sau Bilomag forte
- 8Surditate brusc instalata
- 4Chist de retenție sfenoidal/surditate brusc instalata
- 2Acufene, tinitus, urmat tratament cu Stugeron. - Dr. Flueraru Valeriu
Mai multe informații despre: Medicina naturista Acufene Surditatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: