Tiuit urechea dreapta
Buna ziua,
M-am trezit intr-o dimineata cu o durere destuld e urata de ureche si un tiuit, durerea am rezolvat-o dupa vreo doua zile cand m-am dus la medic si mi-a facut o spalatura, insa tiuitul a persistat. Il am in mod constant., ma culc uc el, ma trezesc cu el 24/24 numai la urechea dreapta (cu stanga nu am avut pana acum probleme). Mi-am facut audiograma ieri, care mi-a iesit foarte bine la ambele urechi. Medicul ORL-ist nu a fost insa in stare sa imi spuna exact ce am. Ma poate ajuta cineva?
Mentionez ca iau de vreo 6 zile alcool salicilic cam din 3 in ore sub forma de picaturi in ureche.
Cu stima, Vlad
M-am trezit intr-o dimineata cu o durere destuld e urata de ureche si un tiuit, durerea am rezolvat-o dupa vreo doua zile cand m-am dus la medic si mi-a facut o spalatura, insa tiuitul a persistat. Il am in mod constant., ma culc uc el, ma trezesc cu el 24/24 numai la urechea dreapta (cu stanga nu am avut pana acum probleme). Mi-am facut audiograma ieri, care mi-a iesit foarte bine la ambele urechi. Medicul ORL-ist nu a fost insa in stare sa imi spuna exact ce am. Ma poate ajuta cineva?
Mentionez ca iau de vreo 6 zile alcool salicilic cam din 3 in ore sub forma de picaturi in ureche.
Cu stima, Vlad
3 comentarii
Tiuitul este semn de proasta circulatie cerebrala
Verifici tensiunea arteriala. Renunti la acidulate si energizante
Faci consult neurologie
Verifici tensiunea arteriala. Renunti la acidulate si energizante
Faci consult neurologie
Multumesc domnule doctor, am sa merg sa fac consultul la Bucuresti.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 140tiuit in urechi-cap?
- 9tiuit urechea stanga
- 2tiuit al urechii
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 5De ce credeti ca am simtit ca-mi pocneste creierul?
- 14urechi infundate+tiuit continuu
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 2tinitus, presiune craniana, sensibilitate zgomot
- 1Ureche infundata / tiuit
- 3Țiuit in ureche
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 13Presiune in ureche si vajait in ureche
- 4Tiuit in ureche
- 3Ureche Infundata si tiuit
- 1Tinitus sau vuiet puternic în urechea dreaptă care nu cedează cu nimic!
- 1Hipoacuzie urechea stanga
- 1Ajutați ma! tiuit continuu în urechi
- 2Lichid în spatele timpanului?
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: