Transpiratie pe tot corpul, nu mai suport !

24-05-2016
Miku222
Nu este medic/terapeut
Miku222
Am o problema cred ca de cand ma stiu eu.. de cand ma stiu eu am fost mai gras, fie ca eram cu 5 kg mai gras decat ceilalti, fie ca am ajuns sa fiu si cu 45.. Din clasele mici de scoala cand mergeam pe jos stiu ca eram tot transpirat, (mai erau grasi, dar nu transpirau chiar asa, va spun imediat cum imi dadeam seama).
De prin clasa a 8-a 9-a, a inceput cu adevarat calvarul pentru ca am inceput sa transpir si pe fund.. sa terminat cu pantaloni de trening si daca ma ducea la scoala cu masina si stateam umpic jos pe scaun incepeam si transpiram la fund si daca ma ridicam de pe scaun se vedea, nu conta ca era frig/cald, ca erau -10 grade sau +30, eu la fund eram transpirat (problema pe care o am si acuma, insa cred ca sa agravat).
Acum la varsta de 18 ani jumatate, transpir excesv pe tot corpul, am reusit sa scap de transpiratia de sub brat definitiv cu ajutorul produsului Odaban spray, insa nu pot sa ma dau cu el pe tot corpul.
Pe la 15-16 ani am atins apogeul in greutate, am avut 115 kg (pe atunci parca nu transpiram ca acuma..), acuma am reusit sa slabesc am 90 de kg si 1.80, stiu ca inca sunt gras si mai trebuie sa dau jos 10-15 kg, dar parca transpir mai rau ca inainte la 115, transpir si cand, conduc, cum e umpic caldut afara transpir si pe spate si pe burta, la fund, pe fata, peste tot!
Cel mai mult ma supara ca transpir la fund, si daca stau in casa uneori si nu fac efort fizic, doar ca ma duc pana in bucatarie sau asa, este foarte deranjant, nu mai suport.. ce pot sa fac?
Mai sunt baieti mult mai grasi ca mine, ca nu pot sa zic ca acuma mai sunt cum eram, adica arat chiar bine, dar io nu am vazut pe nimeni sa fie ud pe pantaloni sau sa transpire pe fese sau intre ele sau intre picioare.. adica se vede pe pantaloni hai sa fim seriosi, cunosc persoane cu greutate peste 110 115 kg si nu transpira la fund.
Analizele le-am facut si au iesit bune, ce pot sa fac? doctorita de familia mi-a zis ca e ceva normal, da e normal pe supararea.. de atatia ani sa nu poti tu sa porti pantaloni de treining sau blugi cu o singura culoare de exemplu, ca se vede si prin blugi. Va rog sa ma ajutati..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce transpirăm?
  • Transpirația excesivă (hiperhidroza)
  • Glicemia ar putea fi măsurată prin analiza transpirației
  • Transpir foarte tare!
  • Transpirație urât mirositoare - cauze și tratament
  • Transpiri noaptea? - lista cauzelor posibile
  • De ce unii oameni transpiră mai mult decât alții
  • Monitorizarea transpirației, cu ajutorul unor senzori speciali
  • Remedii și sfaturi pentru transpirația abundentă, exagerată
  •