o multime de simpome si nici un raspuns

Am sa va descriu toate simptomele mele, si tot ce s-a intamplat incepan cu acum o luna
In primavara ama aflat ca o persoana pe care o cunosc-un coleg de scoal si vecin- are cancer la ficat. Eu m-am speriat foarte tare si de atunci m-a obsedat gandul ca as putea pati si eu la fel. Vara am avut o durere de stomac pentru care mi-am facut foarte multe girji-ream convinsa ca urma sa mi se intample ceva rau. Durerea a trecut-s-a dovedit ca nu aveam decat un spasm musular- insa ceea ce a urmat a fost mai rau. Dupa o saptamana, intr-o seara, am simtit ca raman fara aer si incepand din acea seara am probleme de respiratie-simt ca e nevoie sa oftez sau sa casc pentru a-mi umple plamanii. Am si o stare de slabiciune, oboseala somnolenta, cand stau intinsa in pat imi imt bataile inimii -sunt foarte rapide-in tot corpul parca. Am mana stanga uneori amortita din umar, nu mai stiu ce sa fac. M-am gandit ca e din cauza inimii, insa nu prea pare posibil avand in vedere ca nimeni din familia mea nu are sau a avut probleme cu inima. Imi fac o multime de griji din cauza asta si nu mai striu cum sa ma calmez. Am incercat cu sport, insa nu a prea dat rezulate-mi-e frica sa fac prea mult de teama sa nu fac un atac de cord. Toti imi spun ca nu am nimic, ca e doar pe sistem nervos, insa mie imi vine greu sa cred k totul se datoreaza numai starii de stres prin care am trecut in vara. Mentionez ca tot in vara am avut o cadere de calciu-cred eu-cu lipsa de aer, transpiratii puternice si vedere intunecata. Nu mai stiu ce sa ma fac, poate reusiti sa ma ajutat cu un sfat, ceva, caci m-am saturat de starea asta, sa nu pot respira nici sa adorm nu mai pot de grija. Va rog mult de tot si multuemsc anticipat

Cel mai bine e sa mergi la medic aici pe forum vei primii doar pareri si incurajari, atat

- 3ma simt mereu obosita
- 3oboseala, somnolenta pe tot parcursul zilei
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 2Ameteli, incetosarea vederii.
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 4mononucleoza infectioasa
- 4migrene+ tulburari de vedere
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 12Palpitatii, disconfort inima, stari de oboseala si ameteala
- 2transpira abundent la cap
- 1help.. ameteli, stare de somnolenta, senzatie de voma
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 3stari de oboseala, frica, bataile inimii cresc.
- 2Vedere in ceata dupa plans
- 3Transpir in zona capului in special dimineata
- 4oboseala psihica ?
- 3O boala.. care nu o intelege nimeni
- 0Transpiratie pe tot corpul, nu mai suport !
- 1Senzatii de lesin si puncte albe.
- 4Vedere incetosata din cauza ochelarilor pt calculator sau picaturi? Ajutati-ma va rog
Mai multe informații despre: Oboseala Somnolenta slabiciunea musculara transpiratia tulburarile de vedere