tratament depresie

28-08-2017
popaalina
Nu este medic/terapeut
popaalina
Buna ziua,

Sunt in tratament cu Zoloft de 50 mg de 1 an. M-a ajutat foarte mult, in sensul ca nu ma mai afecteaza lucrurile negative din jurul meu. Totusi, tratamentul imi induce o stare de nervozitate, care la inceput a fost controlabila, insa acum este din ce in ce mai greu de controlat.

Cum sa procedez: sa schimb medicamentul sau sa il completez cu alt medicament ?

Multumesc.
2 comentarii
0
28-08-2017, ora 16:14
Psiholog Pătraşcu Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pătraşcu Roxana
Programati-va la medicul psihiatru care v-a prescris medicatia. Atunci cand sunteti sub tratament este normal sa va programeze la o anumita perioada de timp pentru consult, pentru a vedea daca tratamentul actual mai este eficient, daca trebuie sa va reduca sau sa va creasca doza, adaugarea unui alt medicament sau schimbarea schemei de tratament.
De asemenea, pentru managementul furiei puteti apela la sedintele de psihoterapie cognitiv-comportamentala. In cadrul psihoterapiei veti invata metode de relaxare, activare comportamentala, optimizarea emotiilor pozitive, modificarea schemelor de gandire disfunctionale cu unele mai adaptative etc.

Sanatate si o zi buna!
0
28-08-2017, ora 19:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa tineti legatura lunar cu medicul psihiatru care cel mai probabil va va schimba medicatia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: