Intrebare despre tratament contra depresiei

Buna ziua,
Am 22 de ani si am fost diagnosticata ca avand un episod depresiv de catre medicul psihiatru.Mi-a dat urmatorul tratament: o pastila 0, 50 mg stimuloton si o pastila de 0, 25 mg xanax pe zi.Este ok acest tratament? Nu am mai luat medicamente de acest gen pana acum, de aceea intreb.
Multumesc anticipat
Am 22 de ani si am fost diagnosticata ca avand un episod depresiv de catre medicul psihiatru.Mi-a dat urmatorul tratament: o pastila 0, 50 mg stimuloton si o pastila de 0, 25 mg xanax pe zi.Este ok acest tratament? Nu am mai luat medicamente de acest gen pana acum, de aceea intreb.
Multumesc anticipat
1 comentarii

Buna seara,
Luati ce v-a dat medicul psihiatru care v-a evaluat si vedeti cum va simtiti. Trebuie sa tineti legatura cu el lunar pentru orice modificare a tratamentului. Aveti incredere in medicul dv. psihiatru ca va vrea binele. V-a dat un tratament usor.
Luati ce v-a dat medicul psihiatru care v-a evaluat si vedeti cum va simtiti. Trebuie sa tineti legatura cu el lunar pentru orice modificare a tratamentului. Aveti incredere in medicul dv. psihiatru ca va vrea binele. V-a dat un tratament usor.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3comparatie coaxil-cipralex
- 10Episoade depresive, Elilepsie sau Schizofrenie
- 9antidepresive care NU INGRASA??
- 2Remotiv sau Rhodiolin
- 12Tratament cu cipralex
- 10Anxietate- oare functioneaza tratamentul?
- 4Schimbarea tratamentului
- 5Tulburare discordanta
- 7Efect advers sedare mare Seroquel
- 5Neurotop
- 7Miros de detergenti si tratament pentru anxietate
- 0Am nevoie de răspunsul unui medic - prozac și cipralex pentru anxietate și toc
- 35Zoloft
- 1Rispolept Consta sau xeplion?
- 4Seroxat si Xanax - renuntare tratatament - simptome sevraj
- 1Am avut depresie in 2008
- 7Crestere doza efectin
- 2A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
Mai multe informații despre: episodul depresiv medicamente psihiatrice
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: