Intrebare despre tratament contra depresiei
Buna ziua,
Am 22 de ani si am fost diagnosticata ca avand un episod depresiv de catre medicul psihiatru.Mi-a dat urmatorul tratament: o pastila 0, 50 mg stimuloton si o pastila de 0, 25 mg xanax pe zi.Este ok acest tratament? Nu am mai luat medicamente de acest gen pana acum, de aceea intreb.
Multumesc anticipat
Am 22 de ani si am fost diagnosticata ca avand un episod depresiv de catre medicul psihiatru.Mi-a dat urmatorul tratament: o pastila 0, 50 mg stimuloton si o pastila de 0, 25 mg xanax pe zi.Este ok acest tratament? Nu am mai luat medicamente de acest gen pana acum, de aceea intreb.
Multumesc anticipat
1 comentarii
Buna seara,
Luati ce v-a dat medicul psihiatru care v-a evaluat si vedeti cum va simtiti. Trebuie sa tineti legatura cu el lunar pentru orice modificare a tratamentului. Aveti incredere in medicul dv. psihiatru ca va vrea binele. V-a dat un tratament usor.
Luati ce v-a dat medicul psihiatru care v-a evaluat si vedeti cum va simtiti. Trebuie sa tineti legatura cu el lunar pentru orice modificare a tratamentului. Aveti incredere in medicul dv. psihiatru ca va vrea binele. V-a dat un tratament usor.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4episod depresiv sever
- 0Efecte secundare medicamente !
- 0Stimuloton pt depresie și anxietate
- 1Medicatie psihotropa+Neuro Optimizer?Se poate?
- 10Anxietate, atacuri de panica, depresie
- 2Paliperidona risperidona?
- 20Va rog sa ma ajutati !! Am luat venlafaxina 11 ani pt depresie, doresc să raman însărcinată
- 6Aveți chef de viața cu antipsihotice luate?
- 10Depresia. Ma simt obosita si fara nici un Chef de a face activitati.
- 48Simptome ciudate, Velafaxina de 75
- 7Ce diagnostic as putea avea?
- 14Anxietatea si benzodiazepinele
- 3Tratament psihiatric nou
- 9Puțin ceai verde cu tratament psihiatric in loc de cafea?
- 17Anxietate adolescenți
- 3Medicamente sfaturi - olanzapina teva
- 7Medicamentele psihiatrice afectează ficatul?
Mai multe informații despre: episodul depresiv medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: