Intrebare despre tratament contra depresiei
Buna ziua,
Am 22 de ani si am fost diagnosticata ca avand un episod depresiv de catre medicul psihiatru.Mi-a dat urmatorul tratament: o pastila 0, 50 mg stimuloton si o pastila de 0, 25 mg xanax pe zi.Este ok acest tratament? Nu am mai luat medicamente de acest gen pana acum, de aceea intreb.
Multumesc anticipat
Am 22 de ani si am fost diagnosticata ca avand un episod depresiv de catre medicul psihiatru.Mi-a dat urmatorul tratament: o pastila 0, 50 mg stimuloton si o pastila de 0, 25 mg xanax pe zi.Este ok acest tratament? Nu am mai luat medicamente de acest gen pana acum, de aceea intreb.
Multumesc anticipat
1 comentarii
Buna seara,
Luati ce v-a dat medicul psihiatru care v-a evaluat si vedeti cum va simtiti. Trebuie sa tineti legatura cu el lunar pentru orice modificare a tratamentului. Aveti incredere in medicul dv. psihiatru ca va vrea binele. V-a dat un tratament usor.
Luati ce v-a dat medicul psihiatru care v-a evaluat si vedeti cum va simtiti. Trebuie sa tineti legatura cu el lunar pentru orice modificare a tratamentului. Aveti incredere in medicul dv. psihiatru ca va vrea binele. V-a dat un tratament usor.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33tratament pentru depresie de 3 luni
- 9antidepresive care NU INGRASA??
- 7Cine mai ia Invega-paliperidona?
- 1Rispolept Consta 50 mg
- 0Stimuloton pt depresie și anxietate
- 4Sunt depakote și Orfril aceeași chestie?
- 5Tratament cu Zoloft
- 25Supradozaj: doza letala?
- 1Cipralex inlocuit cu Seroxat
- 1Prozac original sau fluoxetina generic?
- 4Duloxetina
- 1Rispolept Consta sau xeplion?
- 6Medicament eglonyl - imi afecteaza pulsul?
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 25Tratament Coaxil
- 3Gura uscata
- 10TRITTICO pareri
- 10Schizofrenie
- 1Pot sa iau un singur tratament toată viata?
Mai multe informații despre: episodul depresiv medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: