Ciclu neregulat sau nu vine deloc
Bună ziua!
Urmez tratament psihiatric și a trebuit să schimb medicația in 2019 cu alt antipsihotic deoarece aveam prolactina mare și am urmat tratament cu Arefam și apoi dostinex.Dupa ce am schimbat antipsihoticul cu Abilify mi-a venit ciclu o perioada, fapt ce a constat medicul ginecolog că ar fi un chist, am luat duphaston și a încetat sângerarea.Iar apoi nu a mai venit deloc ciclu, urmând că să iau iar duphaston pt a veni, tot la îndemnul medicului...
Întrebarea este ce să fac sa urmez duphaston in continuare in caz că nu îmi vine ciclul, am făcut și analize hormonale dar au ieșit bune..mă gândesc să nu fie o alta problema că tot trebuie sa iau duphaston?
Va rog cine cunoaște sau un medic sa îmi scrie.
Mulțumesc!
O zi frumoasă!
Urmez tratament psihiatric și a trebuit să schimb medicația in 2019 cu alt antipsihotic deoarece aveam prolactina mare și am urmat tratament cu Arefam și apoi dostinex.Dupa ce am schimbat antipsihoticul cu Abilify mi-a venit ciclu o perioada, fapt ce a constat medicul ginecolog că ar fi un chist, am luat duphaston și a încetat sângerarea.Iar apoi nu a mai venit deloc ciclu, urmând că să iau iar duphaston pt a veni, tot la îndemnul medicului...
Întrebarea este ce să fac sa urmez duphaston in continuare in caz că nu îmi vine ciclul, am făcut și analize hormonale dar au ieșit bune..mă gândesc să nu fie o alta problema că tot trebuie sa iau duphaston?
Va rog cine cunoaște sau un medic sa îmi scrie.
Mulțumesc!
O zi frumoasă!
2 comentarii
Buna. Nu va produc depresie aceste medicamente? Eu am folosit Arefam dar mi-a produs depresie. L-am intrerupt.
Trebuie stabilit de catre un dr. bun daca sunt chisturi sau foliculii lunari. Foliculii sunt normali. Nu necesita tratament.
Trebuie stabilit de catre un dr. bun daca sunt chisturi sau foliculii lunari. Foliculii sunt normali. Nu necesita tratament.
Am înțeles.Nu am avut probleme de la Arefam, dostinex și duphaston.
Mulțumesc pt răspuns!
Mulțumesc pt răspuns!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Efecte adverse - Tranxene... recomandati-mi un alt medicament
- 220Sindromul neuroleptic malign cauzat de medicatie
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 47tulburare psihotica
- 1Xanax - Reactii adverse
- 10Dependenta medicamente antidepresive
- 3Tratament pentru anxietate necorespunzator sau efecte adverse?!?!
- 5Paroxetine
- 2Paliperidona risperidona?
- 3Am voie cafea, ceai negru sau verde cu tratament psihiatric?
- 1Cipralex inlocuit cu Seroxat
- 13Zyprexa + Alcool
- 7Intrebare despre romparkin
- 0Serlift
- 4Despre paroxetin
- 5Este normal sa iau atatea medicamente??
- 12Pt obezitate indusa de medicamentele psihiatrice putem merge la dr diabetolog prin CAS?
- 2Anafranil fără recomandarea medicului
- 1Alt antipshiotic
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat antipsihoticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: