tratament lamblia

29-10-2009
dumbrava
Nu este medic/terapeut
dumbrava
Buna seara !.Sotul meu are 31 ani si de vreo luna si ceva i-au aparut pe tot corpul pete rosii ca o urticarie urata.Apare seara si pana dimineata dispare si cu mancarimi.am fost la dermatolog si a facut analize si ia iesit LAMBLIA.A luat zentel 5 zile consecutiv, aerius, calciu, vitC. Au disparut 3 zile si au aparut sin nou.Am fost la alt medic si tot asta ia zis :de la lamblia. A facut 4 zile hemisuccinat cu calciu in vena, a mai luat o tura de zentel si iam dat si tinidazil.Iar au cedat 3 zile si iar hemi si calciu in vena si iar au incetat.In tot acest timp a tinut regim alimentar.Acum au aparut din nou mai putine dar urate si cu mancarimi. Ajutatima va rog cu un sfat ! Nu stiu ce sa mai cred.In rest nu-l doare nimic dor ca bubele astea sunt insuportabile.Ne macina psihic.Multumesc!!!
5 comentarii
0
30-10-2009, ora 18:17
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara,

!!! Tinctură de cimbru - Intern: 20 picături de 3 ori pe zi diluate în 100 ml apă, timp de 30 de zile (după cele 3 mese principale);
!!! Ulei extravirgin de dovleac - 3 linguri cu 15 min. înainte de cele 3 mese principale, timp de 30 de zile.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
30-10-2009, ora 18:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Am uitat să vă recomand şi loţiune Calamine (Flaconul se agită bine înainte de utilizare. Se aplică loţiunea calmantă în strat subţire pe piele şi se masează uşor. Aplicaţiile se pot repeta de 3-4 ori pe zi - pruritul (mâncărimile) se vor ameliora considerabil.).
0
30-10-2009, ora 18:28
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu-i mai dati tratament pentru lambliaza caci este suficient ce a primit. Pentru a fi convinsi ca nu e si altceva trebuie sa aiba facute analizele complet : sanguine [ hemoleucograma, formula leucocitara, probele hepatice ], ecografia abdominala si o radiografie toracica. Eu nu cred ca numai lambliaza e de vina pentru acele pete ce tot apar. Aveti animale in casa ? Faceti si analizele sugerate mai sus daca nu sunt facute, ele vor ajuta la excluderea altor afectiuni ce ar putea da aceste eruptii pe piele. In continuare eu zic sa va adresati unui specialist gastroenterolog sau alergolog.
0
30-10-2009, ora 18:40
dumbrava
Nu este medic/terapeut
dumbrava
Buna seara. a facut o serie de analize, nu chiar complete, ia iesit doar proteina c reactiva 10, 3, a facut ecografie abdominala si e bine, nu avem animale in casa si nu a fost alergic niciodata la nimic.Am consultat deja 2 medici si tot aia miau zis LAMBLIA Si cu regim alimentar tot au iesit.Au cedat doar cu hemisuccinat si calciu.O sa mai facem investigatii.Multumesc mult.
0
27-02-2010, ora 08:51
theeo
Nu este medic/terapeut
theeo
buna ziua va rog frumos sa imi dat un raspuns. am o fetita care are 3 ani si 5 luni a facut analize si ia iesit chisturi lamblia. am facut tratament 5 zile cu zentel. fetita inca acuza durei de burta in jurul omblicului si vomita dimineta sau noptea. va rog sunt dispera oare ce are fetita? sa fie de la zentel?? va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: