tratament pentru infectie urinara cu streptocop de grupa B.
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 29 de saptamani, am efectuat o urocultura si in buletinul de analiza este trecuta prezenta streptococului de grupa B, peste 100000 UFC/ml, si la antibiograma- este rezistent la ; Ofloxacin, Ceftriaxon, claritromicina, azitomicina, azitromicina, eritromicina, cefotaxim, clindamicina.Dr.meu ginecolog mi-a spus sa fac injectabil trei zile la rand cate un flacon de Ceftriaxon, afecteaza in vreun fel bebelusul acest tratament, poate avea repercursiuni?daca da, ce imi recomandati?
Va multumesc,
Sunt insarcinata in 29 de saptamani, am efectuat o urocultura si in buletinul de analiza este trecuta prezenta streptococului de grupa B, peste 100000 UFC/ml, si la antibiograma- este rezistent la ; Ofloxacin, Ceftriaxon, claritromicina, azitomicina, azitromicina, eritromicina, cefotaxim, clindamicina.Dr.meu ginecolog mi-a spus sa fac injectabil trei zile la rand cate un flacon de Ceftriaxon, afecteaza in vreun fel bebelusul acest tratament, poate avea repercursiuni?daca da, ce imi recomandati?
Va multumesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectie genitala?
- 18E. Coli in urina
- 3streptococ B-hemolitic
- 12klebsiella si sarcina
- 13Dureri in partea stanga sub coaste
- 4Bânuiesc că am o infecţie.
- 4la cat timp dupa terminarea tratamentului cu antibiotic pot face urocultura?
- 5o mica usturime la urinare = infectie urinara?
- 3de 2 ani ma confrunt cu infectiile urinare dar in ultima perioada s-au agravat
- 0daca nu e infectie urinare ce poate fi?
- 1Infectie urinara
- 2Infectie urinara
- 4eliminare nisip si infectie urinara?Sau la rinichi?
- 4infectie urinara, sange in urina
- 0Streptococus f in sarcina
- 1Infectie urinara recidivanta cu pseudomonas aeruginosa la 92 ani
- 2Streptococ Alfa Hemolitic..motiv de ingrijorare?
- 0Infectie urinara cu Klebsiella pneumoniae
- 2Streptococ
Mai multe informații despre: Infectia streptococica infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: