Trebuie sa iau hepatoprotectoare daca iau contraceptive?
Salut! Am si eu o nelamurire mai veche. Iau Yasmin de 4 ani. La farmacie mi se recomanda aproape mereu hepatoprotectoare, dar nu stiu ce sa fac... Medicul care imi prescrie contraceptivul mi-a spus ca nu e nevoie de hepatoprotectoare fiindca Yasmin are doza foarte mica de hormoni, iar analizele mele la ficat sunt foarte bune. Ce imi recomandati?
5 comentarii
Farmaciile incearca sa iti vanda produsele lor hepatoprotectoare, e bine sa urmati sfatul medicului.
am nev de sfat va rog!mi-am inceput viata sexuala si vreau sa stiu daca prietenul meu nu sa protejat dar eu iam antconcepionale(diane35) exista riscu sa raman insarcinata?
si as vrea sa va intr si daca pot lua antic. daca nu mi-a venit menstruatia?va multumesc!
si as vrea sa va intr si daca pot lua antic. daca nu mi-a venit menstruatia?va multumesc!
buna diane35 sunt fte bune si eu am luat si in mod sigur nu esti dar ai grije mare ca te ingrasi.eu nu mai iau din martie si sincer obisnuita la 53 kg si mam trezit 59 in 3 luni de diane 35 am preferat sa le las..poop
dar ma gandesc ca se ia in greutate de la diane pt ca retin apa si daca se mananca in exces.dar cu putin sport si o alimentatie echilibrata nu vad dc am lua in greutata, nu?asa mi se pare normal
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12contaceptivele si dereglarea hormonala
- 3control pt anticonceptionale?
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 13administrare logest
- 4am nevoie de un rasp va rog
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 7Harmonet.. ciclu menstrual neregulat
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 15Pe viitor va fi greu sau poate chiar imposibil sa mai poti face copii?
- 6am un fel de gaze vaginale si nu inteleg care ar fi motivul aparitiei acestora
- 4un produs naturist scade eficienta contraceptivului?
- 3Sangerarea dupa reluarea anticoncenptionalelor
- 6anticonceptionale - am luat 16. Mai trebuie sa iau?
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 6sunt bune anticonceptionalele Harmonet?
- 1Anticonceptionale luate cu intarziere
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 0menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor Karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: