Tremur în corp

30-12-2021
Georgiana boc
Nu este medic/terapeut
Georgiana boc
Bună ziua acum o luna aproape am racit făcând un test de covid și ieșind pozitiv am luat antibiotic 2 săptămâni.locuiesc în Germania.țin sa precizez ca nu m au durut plămânii am tușit din gat fără sa pot expectora dar nu am luat sirop de tuse sau pastile decât paracetamol și aspirina și acum după raceala vitamina c și calciu cu magneziu și zinc.in timpul săptămânilor astea de raceala (2 zile febra și dureri de oase cu gust și miros dar cu dureri de sinusuri)mi a apărut un tremurat in corp ciudat care îmi creste pulsul inimii instant pt ca ni știu de la ce ar putea fi mai iau extraveral când ma apuca și un magneziu efervescent și îmi mai trece dar apoi ma ia iar.in ziua de 24.12 am ajuns la spital cu puls mărit și tensiunea 139 cu 90 cu 120 batai.facandu mi analizele au ieșit bune inima nu are probleme plămânii la fel ma mai deranjează în gat simt ca un fel de mucus acolo care nu l pot elimina.precizez ca noaptea aproape nu pot sa dorm ce tremuratul asta ma ia din somn.Ce ar putea fi?
2 comentarii
0
30-12-2021, ora 10:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Pot fi niste somatizari de anxietate. Ajutati-va cu Extraveralul. Daca dureaza peste 15 zile, adresati-va unui medic psihiatru pentru tratament.
1
30-12-2021, ora 12:57
Georgiana boc
Nu este medic/terapeut
Georgiana boc
Am luat extraveral dar nici pe ala nu l pot lua mereu mai am furnicături în picioare și în mâini dar nu mereu și tremuratul asta când ma calmez eu din gânduri se calmează și ele.Sper sa le țin sub control dacă nu merg la un medic de specialitate
Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: