Tuse, intepaturi usoare in zona pieptului
Buna ziua !
Deci acum o saptamana si ceva eram putin racit.. dar cum afara este destul de cald m-am gandit eu ca ar fi "bine" sa ma bag intr-o piscina cu apa rece. dupa vreo 4-5 zile am avut ca un nod in gat.. cu o tuse usoara.. acum dupa 7 zile tusea e putin mai serioasa dar nodul in gat e acum doar niste furnicaturi.. in schimb au inceput sa ma intepe usor in zona pieptului.. As vrea sa stiu daca e o simpla raceala sau trebuie sa ma ingrijorez..(desi oricum sunt). Nu ma prea pot duce la un medic pentru ca sunt in alta tara, nu prea cunosc limba...
Deci acum o saptamana si ceva eram putin racit.. dar cum afara este destul de cald m-am gandit eu ca ar fi "bine" sa ma bag intr-o piscina cu apa rece. dupa vreo 4-5 zile am avut ca un nod in gat.. cu o tuse usoara.. acum dupa 7 zile tusea e putin mai serioasa dar nodul in gat e acum doar niste furnicaturi.. in schimb au inceput sa ma intepe usor in zona pieptului.. As vrea sa stiu daca e o simpla raceala sau trebuie sa ma ingrijorez..(desi oricum sunt). Nu ma prea pot duce la un medic pentru ca sunt in alta tara, nu prea cunosc limba...
2 comentarii
Up :
Nu mi-a trecut.
pe scurt am avut o saptamana o tuse usoara seaca acum am o tuse putin mai productiva si dureri de piept :)
Nu mi-a trecut.
pe scurt am avut o saptamana o tuse usoara seaca acum am o tuse putin mai productiva si dureri de piept :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sputa cu sange
- 1tuse la respiratie adinca
- 1tuse si raguseala
- 2Tuse urata!
- 1tusec si nu ma pot opri
- 1raceala si tuse
- 0Bronsita asmatiforma nu se mai opreste din tuse
- 3tusesc de aproximativ o luna
- 3Tuse scaietoare dimineata..
- 4sirop de ridiche la bebe de 10 luni
- 5tuse frecventa dupa tratament antibiotic pentru infectie pulmonara
- 3de 3 ani, am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare si voma
- 8Este posibil sa aiba o tusa de 3-4 luni de la acest stafilococ?
- 1dureri la ceafa cand tusesc
- 1Tuse cu senzatie de voma de mai bine de 6 luni
- 4secretii nazale cu sange
- 1tuse si expectoratii incolore
- 1tusesc de vreo 5 luni dimineata dar mai mult seara
- 1tuse, secretii si dureri in piept
- 2Va rog sa ma ajutati cu un sfart
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: