Tuse, intepaturi usoare in zona pieptului
Buna ziua !
Deci acum o saptamana si ceva eram putin racit.. dar cum afara este destul de cald m-am gandit eu ca ar fi "bine" sa ma bag intr-o piscina cu apa rece. dupa vreo 4-5 zile am avut ca un nod in gat.. cu o tuse usoara.. acum dupa 7 zile tusea e putin mai serioasa dar nodul in gat e acum doar niste furnicaturi.. in schimb au inceput sa ma intepe usor in zona pieptului.. As vrea sa stiu daca e o simpla raceala sau trebuie sa ma ingrijorez..(desi oricum sunt). Nu ma prea pot duce la un medic pentru ca sunt in alta tara, nu prea cunosc limba...
Deci acum o saptamana si ceva eram putin racit.. dar cum afara este destul de cald m-am gandit eu ca ar fi "bine" sa ma bag intr-o piscina cu apa rece. dupa vreo 4-5 zile am avut ca un nod in gat.. cu o tuse usoara.. acum dupa 7 zile tusea e putin mai serioasa dar nodul in gat e acum doar niste furnicaturi.. in schimb au inceput sa ma intepe usor in zona pieptului.. As vrea sa stiu daca e o simpla raceala sau trebuie sa ma ingrijorez..(desi oricum sunt). Nu ma prea pot duce la un medic pentru ca sunt in alta tara, nu prea cunosc limba...
2 comentarii
Up :
Nu mi-a trecut.
pe scurt am avut o saptamana o tuse usoara seaca acum am o tuse putin mai productiva si dureri de piept :)
Nu mi-a trecut.
pe scurt am avut o saptamana o tuse usoara seaca acum am o tuse putin mai productiva si dureri de piept :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tusa latratoare si secrectie multipla
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 4durere de ureche sub tratament cu cexyl, copil 5 ani
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 4Buna vreau sa-mi raspundeti pentru prietena mea e GRAV
- 1tuse la respiratie adinca
- 19Tuse productiva
- 6inceput de rosu in gat
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 7tusa rea si continua sper de la raceala
- 1tuse si sufocare
- 4intrebari despre toxocara
- 2Tuse urata!
- 3Problema de speriat?
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 4Problema ORL copil 7 ani...