Tuse de 2 săpt.
De aprox.2 săpt tusesc, am raguseala am luat paxeladine, biomicin date de la farmacie, apoi dr de familie mi-a dat augmentin, aerius, laridep, sirop patlagina- cică ar fi o faringolaringita.mai am2 zile de antibiotic și tot tusesc nu asa rău cum tuseam dar tot tusesc - parca ar fi din piept tuseam.in octombrie anul trecut am avut si o pneumonie tot asa tuseam , ce ma sfătuiți să fac o radiografie la plămâni ca mie frica acum cu covit 19, nu am intrat in contact cu nimeni dar.cine stie
1 comentarii
Hristos a Înviat! Da, faceți o radiografie toracică și mergeți la consult la pneumologie. Doar tuse, fără aște simptome este destul de nespecific. Poate fi ceva pulmonar, dar poate fi și o afecțiune ORL sau din sfera digestivă (boală de reflux). Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 7raceala cu tuse, raguseala la copil de 4 ani
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 10nevoia de a tusi
- 13Am nevoie de un sfat urgent: tuse fff persistenta care apare in anotimpul rece in general seara
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 10probleme importante de gat
- 1Tuse, usturime si senzatia ca mi se misca ceva in gat.
- 2ragusala si stare de greata la copii
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 1acum 2 ani m-am trezit cu o tuse usoara in piept si dureri mari de spate
- 7Organism slabit si ameteli.
- 11Buna! Am senzatia de ceva in gat in partea drepta langa amigdala
- 1Tuse care a durat mai bine de un an
- 6stare de disconfort-durere surda in zona sternului care uneori se amplifica in durere acuta
- 1tusa uscata, de citeva luni, cu intreruperi
- 8Este posibil sa aiba o tusa de 3-4 luni de la acest stafilococ?
- 1De 3-4 zile am inceput sa tusesc foarte tare, nu ma pot controla
- 2Simt ca ma frige în piept după tuse puternica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: