tuse dimineata
copilul meu de 6 ani tuseste de vreo 2 luni dimineta si uneori si noaptea.Tusea este productiva, uneori stranuta de vreo 5-6 ori, nu prezinta alte simptome.In timpul zilei nu tuseste deloc.Am facut numeroase tratamente, siropuri de tuse, de alergie fara nici un rezultat.Va multumesc.
3 comentarii
Util ar fi un examen pentru ORL pentru polipi si aerosoli cu ser fiziologic. Poate fi vorba si de o rinita alergica.
Am uitat sa mentionez ca in2008 i-au fost scosi polipii.In decembrie a avut o viroza, a luat tratament si de atunci a ramas cu aceasta tuse.Nu prezinta nici un simptom in timpul zilei, dimineata timp de o
ora tuseste si stranuta ca si cand ar fi racit.
ora tuseste si stranuta ca si cand ar fi racit.
Tusea persistenta dupa o viroza poate insemna o reactivitate crescuta a bronhiilor. Mai ales daca are si fenomene de rinita alergica (stranut, secretii nazale apoase, ochi rosii) poate fi utila o testare alergologica si tratament de 3luni cu Singulair de 5 mg.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse veche
- 2Tuse + expectoratie
- 3tusa latratoare si secrectie multipla
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 6antibioticele si ficatul
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 5raguseala, tuse, flegme...etc
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 8Durere os stern la miscare + tuse
- 3Tuse scaietoare dimineata..
- 1Tuse care a durat mai bine de un an
- 5imunorezistan jr. - tuse productiva
- 1Tuse ragusita la copil
- 1dureri la ceafa cand tusesc
- 1tuse si flegma excesiva
- 0tuse, hemoroizi si nervozitate
- 1tusesc de vreo 5 luni dimineata dar mai mult seara
- 8Tuse care nu se rupe asemenea unui nod in gat