Uit cuvinte obisnuite!
Mi se intampla cateodata, nu des, sa spun cuvinte obisnuite din limba romana, sa le rostesc, iar dupa ce le rostesc, sa mi se para ca nu le-am mai auzit pana atunci!
Deasemenea, mi s-a intamplat odata, dupa ce m-am trezit(nu eram somnoros) sa uit sa spun «planuiesti».adica spuneam «plan*****» dar numai varianta corecta nu o nimeream! Ziceam ceva de genul «planificuiesti.placiuiesti.»(da stiu pare amuzant {sa radem}).Dupa cam 30 secunde, mi-am amintit forma corecta.
Ma ingrijoreaza chestia asta.Despre ce este vorba?
Ce as putea face pentru a imbunatati functia memoriei...?
Deasemenea, mi s-a intamplat odata, dupa ce m-am trezit(nu eram somnoros) sa uit sa spun «planuiesti».adica spuneam «plan*****» dar numai varianta corecta nu o nimeream! Ziceam ceva de genul «planificuiesti.placiuiesti.»(da stiu pare amuzant {sa radem}).Dupa cam 30 secunde, mi-am amintit forma corecta.
Ma ingrijoreaza chestia asta.Despre ce este vorba?
Ce as putea face pentru a imbunatati functia memoriei...?
4 comentarii
Ti-am zis deja ce trebuie sa faci... sa te vindeci de teama de boli si atunci nu mai ai nimic
Ugh.o sa incerc.dar totusi ce suplimente se pot lua pentru a evita aceste intamplari?
Alzheimer se poate manifesta de la ce varsta? (lol) Nu ca as avea, df, dar intreb.
Alzheimer se poate manifesta de la ce varsta? (lol) Nu ca as avea, df, dar intreb.
0
06-08-2009, ora 17:13
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Si eu ti-am dat un rsp, citeste-l.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pierdere de memorie
- 4tanakan sau nootropil
- 7nu imi aduc aminte ca m-am certat ieri.e grav?
- 0tulburari de atentie si memorie?
- 4tulburare disociativa
- 3Am probleme cu memoria
- 6probleme cu memoria, nu ma pot concentra, uit foarte repede
- 3Probleme Mentale Psihice
- 9Pierderi zilnice de memorie, afazie, dureri de cap
- 26Loviturile la cap, afecteaza inteligenta
- 4probleme memorie, concentrare
- 1Pierderi de memorie
- 10Pierdere de memorie
- 3Simt ca o iau razna
- 0Pierderi de memorie la 27 de ani