Un fel de zgârci în pielea penisului
Buna ziua,
Am si eu o problema, de 2 zile mi-a aparut putin deasupra de baza penisului un fel de cos, inițial am strâns de el sa il sparg, iar apoi mi sa umflat mai tare si e ca un fel de zgarci în piele acum, are exact forma unei așchii care iti intra in piele iar la atingere ma doare. Am făcut si putin masaj pentru ca mai citisem pe forumuri, însă nu a dispărut. Mentionez ca nu e legat de vre-un contact sexual, însă în ultima perioadă din lipsa de ocupație m-am masturbat si de doua ori pe zi. Nu iese foarte mult in relief, aproape deloc, dar ma doare la atingere. In erectie se simte si mai tare. Va trece de la sine? Sa aplic unguent, de care?
Am pus si o poza, sper sa fie bun linkul
Acea bubiță care se vede e din cauza ca am strâns tare, crezând că e coș si sa il sparg.
https://postimg.cc/VdFPFKr5
Multumesc!
Am si eu o problema, de 2 zile mi-a aparut putin deasupra de baza penisului un fel de cos, inițial am strâns de el sa il sparg, iar apoi mi sa umflat mai tare si e ca un fel de zgarci în piele acum, are exact forma unei așchii care iti intra in piele iar la atingere ma doare. Am făcut si putin masaj pentru ca mai citisem pe forumuri, însă nu a dispărut. Mentionez ca nu e legat de vre-un contact sexual, însă în ultima perioadă din lipsa de ocupație m-am masturbat si de doua ori pe zi. Nu iese foarte mult in relief, aproape deloc, dar ma doare la atingere. In erectie se simte si mai tare. Va trece de la sine? Sa aplic unguent, de care?
Am pus si o poza, sper sa fie bun linkul
Acea bubiță care se vede e din cauza ca am strâns tare, crezând că e coș si sa il sparg.
https://postimg.cc/VdFPFKr5
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Penis mic sau nu?
- 3pata de culoare maronie pe capul penisului
- 10Bubite mici albe la baza penisului si pe testicule
- 8penis mic
- 3Cred ca am o problema la penis
- 4roseata si durere in zona penisului
- 3de cativa ani am probleme cu penisul
- 2Probleme penis
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 8Iritatie si mancarime pe penis
- 9Bubite sub capul penisului
- 4pe penis am ca o alunita de culoare maro...
- 2Bube in zona intima!!!
- 0Un grup de mici proeminenţe aparute la baza penisului
- 1O umflatura pe pielea penisului
- 2Piele Penis Uscata
- 0Problema cu decalotare
- 3Usturime penis
- 0Piele decojita penis
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: