va rog interpretare PAPANICOLAU
va rog sa-mi raspundeti ca sunt disperata..CALITATEA FRONTULUI:satisfacator pt evaluare; ALTE ASPECTE NON-NEOPLAZICE: inflamatie, repartitie atipica; metaplazie; paracheratoza; LEZIUNI PAVIMENTOASA INTRAEPITELIALA USOARA:HPV(POSIBI)..cum adica posibil ? sunt disperta pt ca acest virus este responsabil de cancerul de col uterin...Ar trebui sa repet Papanicolau?.VA MULTUMESC
3 comentarii
Va recomand sa faceti urgent examenul Papanicolau la spitalul pantelimon Bucuresti d-na doctor Vladescu si sa aduceti la cunostinta rezultatul anterior.In privinta HPV, nu neaparat inseamna ca aveti unul din tipurile care cauzeaza cancerul.
Va multumesc pt raspuns.dar de ce ati spus sa fac urgent Papanicolau?...este ceva grav?...dar nu stiu daca e bine sa faci unul dupa altul?? trebuie sa astept ceva timp??eu l-am facut acum in noiembrie.inca o data va multumesc
sunt forarte speriataam 21 ani, si mama mea aprimit ieri diagnosticul neo col uterin grad II ce inseamna asta ? va rog sa ma ajutati
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3interpretare Papanicoalu
- 15rezultate diferite papanicolau
- 4rana pe col si testul Papanicolau
- 4test babes papanicolau - nu stiu ce inseamna
- 4Test Papanicolau - gratuit?
- 7rezultat test papanicolau
- 5test papanicolau, sterilet
- 6cosuri dupa actul sexual
- 1Interpretare Papanicolau
- 1Interpretare test pap
- 0test papanicolau
- 2Examen Papanicolau Conventional
- 1Papanicolau - ASCUS -DA si negativ pentru o leziune interepiteliala sau maligna - NU
- 0interpretare analize secretie vaginala
- 0Interpretare rezultate test Babeș Papanicolau
- 0Interpretare rezultate Papanicolau, secretie vaginala si sumar urina
- 0Rezultat test papanicolau
- 0Buna ziuă ma ajuta cineva cu descifrarea analizei frotiului
- 1Papanicolau c3 si LSIL suspect de hpv
- 6Nu stiu, ajutati-ma - rezultat Papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: