va rog interpretare PAPANICOLAU
va rog sa-mi raspundeti ca sunt disperata..CALITATEA FRONTULUI:satisfacator pt evaluare; ALTE ASPECTE NON-NEOPLAZICE: inflamatie, repartitie atipica; metaplazie; paracheratoza; LEZIUNI PAVIMENTOASA INTRAEPITELIALA USOARA:HPV(POSIBI)..cum adica posibil ? sunt disperta pt ca acest virus este responsabil de cancerul de col uterin...Ar trebui sa repet Papanicolau?.VA MULTUMESC
3 comentarii
Va recomand sa faceti urgent examenul Papanicolau la spitalul pantelimon Bucuresti d-na doctor Vladescu si sa aduceti la cunostinta rezultatul anterior.In privinta HPV, nu neaparat inseamna ca aveti unul din tipurile care cauzeaza cancerul.
Va multumesc pt raspuns.dar de ce ati spus sa fac urgent Papanicolau?...este ceva grav?...dar nu stiu daca e bine sa faci unul dupa altul?? trebuie sa astept ceva timp??eu l-am facut acum in noiembrie.inca o data va multumesc
sunt forarte speriataam 21 ani, si mama mea aprimit ieri diagnosticul neo col uterin grad II ce inseamna asta ? va rog sa ma ajutati
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4test papanicolau
- 4Test Papanicolau - gratuit?
- 4interpretare rezultate
- 9Analize Papanicolau, candida, HPV
- 3rezultat biopsie va rog detalii
- 0rezultate Papanicolau
- 0Test babes papanicolau
- 4rezultate papanicolau
- 4interpretare examen papanicolau
- 1mi sa recomandat biopsie
- 2test papanicolau
- 2Interpretare test Papanicolau
- 1urgent un raspuns va rog mult de tot
- 0Virusul HPV... exista vreun tratament real ?
- 0Examen col/secretie
- 0Buna ziua tuturor, mă poate ajuta cineva cu interpretarea testului Papanicolau
- 0Test Papanicolau
- 0Ajutor !! ce semnifica metaplazie scuamoasa matura si imatura?
- 1PAP - fond hematic
- 0Citire analiza papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: