Vitamina B12 in stomatita aftoasa, copil de un an si patru luni
Buna ziua
Am un baietel de 1 an si 4 luni, si de trei luni avem lunar cate o infectie cu stomatita aftoasa in gat care nu raspunde la nici un tratament. Am citit un articol unde scria ca s-au facut studii si s-a demonstrat ca administrarea a 1000 mcg de vitamina B12 sublingual timp de 6 luni duce la rarirea recurentei la 5-6 luni. As dori sa stiu daca aceasta cantitatea este prea mare la varsta lui si cat sa ii administrez. Multumesc anticipat
Am un baietel de 1 an si 4 luni, si de trei luni avem lunar cate o infectie cu stomatita aftoasa in gat care nu raspunde la nici un tratament. Am citit un articol unde scria ca s-au facut studii si s-a demonstrat ca administrarea a 1000 mcg de vitamina B12 sublingual timp de 6 luni duce la rarirea recurentei la 5-6 luni. As dori sa stiu daca aceasta cantitatea este prea mare la varsta lui si cat sa ii administrez. Multumesc anticipat
6 comentarii
Vitamina B12 este toxica din pacate. In plus, in intestine transforma mercurul in metil de mercur care este mult mai periculos ajungand la creier. Nu aceasta este solutia problemelor copilului. O solutie adecvata ar fi un tratament homeopat. Este destul de usor de vindecat aceasta afectiune cu ajutorul homeopatiei. Consultati un medic homeopat bun.
0
12-09-2011, ora 11:52
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Stimată dnă Ivanov Sanda, vitamina B12 NU este deloc toxică, dacă este administrată în cantitate şi concentraţie adecvate, ea fiind ESENŢIALĂ pentru organismul uman. Deficitul de vitamina B12 produce: anemie pernicioasă, anorexie, probleme de creştere la copii, alopecie, oboseală, lezarea creierului, probleme de piele, glosodinie etc.
Vitamina B12, în formă bioactivă, adică în formă metilată (metilcobalamină), administrată în combinaţie cu vitamina B2 (riboflavină), într-o concentraţie de maxim 5-10 mcg pe zi (în cazul vitaminei B12) şi 5 mg pe zi (în cazul vitaminei B2), timp de minim o lună, strict cu acordul unui medic neurolog pediatru, poate chiar să trateze o stomatită aftoasă infantilă.
Consultaţi un medic neurolog pediatru!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect, dorindu-vă toate cele bune,
Nick
Stimată dnă Ivanov Sanda, vitamina B12 NU este deloc toxică, dacă este administrată în cantitate şi concentraţie adecvate, ea fiind ESENŢIALĂ pentru organismul uman. Deficitul de vitamina B12 produce: anemie pernicioasă, anorexie, probleme de creştere la copii, alopecie, oboseală, lezarea creierului, probleme de piele, glosodinie etc.
Vitamina B12, în formă bioactivă, adică în formă metilată (metilcobalamină), administrată în combinaţie cu vitamina B2 (riboflavină), într-o concentraţie de maxim 5-10 mcg pe zi (în cazul vitaminei B12) şi 5 mg pe zi (în cazul vitaminei B2), timp de minim o lună, strict cu acordul unui medic neurolog pediatru, poate chiar să trateze o stomatită aftoasă infantilă.
Consultaţi un medic neurolog pediatru!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect, dorindu-vă toate cele bune,
Nick
Multumesc domnule Nick pentru sfaturi. Acum ramane sa caut un medic neurolog pediatru in Constanta, sa speram ca exista. Sa va dea Dumnezeu sanatate si dvs !
0
13-09-2011, ora 10:14
Sărut mâna!
Stimată dnă Ivanov Sanda, cu multă şi deosebită plăcere ♥
Există cel puţin un medic neurolog pediatru în Constanţa, şi anume dna dr. Daniela Stoian.
_
CMI Dr. Daniela Stoian
Adresa: Str. Flamanda, nr 19, Constanţa
Telefon: 0241511330
_
Dacă doriţi, mergeţi la dânsa la un consult. Cred că puteţi opta pentru un tratament naturist, dacă un astfel de tratament doriţi pentru fiul dv.
Însănătoşire grabnică.
Numai bine,
Nick
Stimată dnă Ivanov Sanda, cu multă şi deosebită plăcere ♥
Există cel puţin un medic neurolog pediatru în Constanţa, şi anume dna dr. Daniela Stoian.
_
CMI Dr. Daniela Stoian
Adresa: Str. Flamanda, nr 19, Constanţa
Telefon: 0241511330
_
Dacă doriţi, mergeţi la dânsa la un consult. Cred că puteţi opta pentru un tratament naturist, dacă un astfel de tratament doriţi pentru fiul dv.
Însănătoşire grabnică.
Numai bine,
Nick
Multumesc din suflet pentru informatii. Multa sanatate
0
04-11-2011, ora 20:16
@ivanovsanda, ♥♥♥.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Puroiul si sangele
- 3o rana in spatele guri pe obraz ca si o rana dar e exact intre masea si fata
- 275Puroi la masea
- 3s-a procedat corect... maseaua nu putea fi salvata?
- 6laringita cronica, hiperplazici, stomatita
- 6Ma poate fi salvat dintele ?
- 7Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba?
- 7Masea cu puroi - extractie, tratament endodontic
- 0Puroi in gingii
- 0puroi la masea
- 3vitamina B 12 stimuleaza pofta de mancare?
- 3puroi la masea
- 1Partea stanga umflata.
- 1masea umflata, ce sa fac?
- 0Ajutati-ma - fetita de 11 luni care are supradoza de vitamina B12
- 4Afte bucale
Mai multe informații despre: Vitamina B12 stomatita aftoasa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: