yasmin, menstruatie intarziata, test de sarcina negativ

buna
am luat yasmin pana in luna mai; menstruatia in luna mai a venit normal dar in iunie a intarziat; poate fi un efect secundar al faptului ca am renuntat la anticonceptionale?nu am avut relatii intime in luna iunie; am facut doua teste de sarcina dar au iesit negative.
am luat yasmin pana in luna mai; menstruatia in luna mai a venit normal dar in iunie a intarziat; poate fi un efect secundar al faptului ca am renuntat la anticonceptionale?nu am avut relatii intime in luna iunie; am facut doua teste de sarcina dar au iesit negative.
5 comentarii

Da, e un efect secundar probabil ciclul se va regla fără nici un tratament.

in luna lu decembrie nu am avut mestruatie miam facut un test de sarcina nu eram insarcinata la inceput lu ianuare am luat yasmin am terminat sa iau yasmin si mestruatia tot nu mia venit ce pot face e posibil sa intarzie mestruatia de la pastile inaite sa iau yasmin am luat 6 ani regividonce sfaturi ami dati?

in luna lu decembrie nu am avut mestruatie miam facut un test de sarcina nu eram insarcinata la inceput lu ianuare am luat yasmin am terminat sa iau yasmin si mestruatia tot nu mia venit ce pot face e posibil sa intarzie mestruatia de la pastile inaite sa iau yasmin am luat 6 ani regividonce sfaturi ami dati?

am avut o problema si dupa pauza de 7 zile am uitat sa iau doua pastile si in timpul acesta am avut contact sexual neprotejat.am luat pastila de a doua zi si mi sa spus ca nu am voie sa iau nici o pastila in afara de yasmin.cit timp trebiue sa astept ca am nevoie de pastile pt stress??va multzumesc si astept raspuns urgent.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Eu - RH negativ, sotul - RH pozitiv
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 9cand -se vede- sarcina?
- 3prima pilula dintr-un blister de yasmin are efect contraceptiv?
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 4la cat timp dupa actul sexual pot face testul de sarcina?
- 4probleme ginecologice
- 7E normal sa intarzie menstruatia daca ai facut pauza la anticonceptionale?
- 8Sunt insarcinata?
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 1Menstruatie intarziata-teste negative
- 0intarzierea menstruatiei
- 0Primul test pozitiv al doilea negativ!! Ajutor!!!
- 9Exista riscul de sarcina?
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 2Întârziere menstruație
- 0Ajutați-mă... Mi-a intarziat menstruatia 10 zile
- 2Test de sarcina
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual yasmine testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: