Răceala repetata

28-11-2021
Crv
Nu este medic/terapeut
Crv
Buna ziua. Copil de 5 ani după 2 episoade de tuse puternica pe Per de 2 luni, acum iar are mucozitati galbene, nas înfundat și f rar tuse. Am început sa i dau rhinatiol, biosept. Este bine ce ii administrez, ce as putea sa i mai dau? Am in casa și imunice 10 Day, îl pot administra și combina cu orice medicament. Întreb, fiind ca nu as vrea sa ajungem iar la antibiotic. Va multumesc tare mult !
1 comentarii
1
29-11-2021, ora 12:28
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata
Trebuie sa ii asigurati respiratia libera pe nas si dieta bogata de lichide (apa plata, ceai caldut, sucuri naturale, compoturi, supe). Faceti-i bai calde inainte de culcare, in care adaugati sare grunjoasa cat sa se simta sarata apa, 2 seri la rand. Curele naturale pt stimularea imunitatii puteti sa le faceti la mare si/sau la ocnele Praid, Turda. Acum puteti incerca si cu preparatul pe care il aveti. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele coronavirusului, al virusului respirator sincițial și al rinovirusului asupra copiilor
  • Cum afectează co-infecţiile coronavirus, virus sinciţial respirator şi rinovirus copiii
  • Nivelul de activitate fizică - invers proportional cu numărul de zile de infecții ale tractului respirator superior la copii
  • Infecțiile respiratorii înainte de vârsta de doi ani pot crește riscul de deces din cauza unei boli respiratorii la vârsta adultă
  •