(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis

01-01-2010
iulianos2001
Nu este medic/terapeut
iulianos2001
ma numesc iulian si am mai vazut un subiect asemanator pe forum si cred ca aceeasi problema ca si dragos6 o am si eu.niste bubite, negi sau ciupercute nici nu stiu cum sa le spun, in jurul penisului si pe el.ce pot sa sa spun e ca din cate am cercetat am luat-o prin act sexual deoarece aceeasi problema o are si un prieten, cu care am inpartit o "fata".arata ca niste negi, ciuperci.am consultat medicul dermatolog si inca unul foarete bun cica cel mai bun din iasi (nu dau nume), am fost cu tot cu prietena mea care si ea cica ar fi avut, in fine pe ea a ghiuretato sper ca spun bine, adica i lea taiat(ciupercutele astea sunt exterioare), iar mie mia dat tratament cu condelyne lichid, cate o picatura in fiecare zi si spalat la 5 ore dupa.am terminat panacuma 2 sticlute.faza e ca acuma cred ca am vreo luna de cand nu am mai pus picaturi de alea care usuca ca mi se parea absurd sa mai iau o sticluta avand in vedere ca doctorul mia spus ca in 30 zile trece si au inceput sa creasca si sa se si inmulteasca.cand au aparut erau doar 3 si micute, acuma alea 3 sunt f mari si mai am inca vreo 20 cred.se maresc ca dimensiunela inceput cand nu leam observat obisnuiam sa ma rad cu bicu, iar doctorita mia spus ca asa am reusit sa le fac sa se inmulteasca.dar acuma sau defapt de atunci de la prima vizita la doctor nu mai folosesc bicu, am o masina de tuns care o folosesc numai in jona penisului.in fine totusi cred ca incep sa disper ca a trecutceva timp si tot nu mai trec.si au cam inceput sai apara si prietenei meledin nou.ce sa fac? orientati-ma ca sunt in ceata daca e nevoie postez si poze.mai exista un alt tratament?
3 comentarii
0
02-01-2010, ora 20:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn,

Consultaţi un alt medic dermatovenerolog. Aveţi nevoie şi de un preparat oral cu proprietăţi antivirale, un preparat precum Isoprinosine, pentru imunostimulare şi imunomodulare. Foarte bune pentru condilomatoză sunt unguentul cu mărul lupului şi Herpigenul, documentaţi-vă cu privire la aceste produse.

Toate cele bune şi La mulţi ani!

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
18-07-2011, ora 19:52
morcovel_21
Nu este medic/terapeut
morcovel_21
buna ziua, am si eu o problema, mi-a aparut pe menis mai exact la baza penisului pe pele in partea de deasupra niste negi sunt ca niste bucati de carne la culeare pielii, am fost la dermatolog mi-a dat un tratament cu Condyline si o crema Locoid pe care am folosit pana le-am terminat.. mi-au disparut o perioada, dar in acel timp vreau sa va zis ca nu mai puteam de usturime nici nu mai puteam sa ating zona afectata si se si inrosise, api mi-au aparut din nou mai mairi, iar am dart cu acel medicament si au disparut, acum mi-au aparut din nou.. si am terminat tratamentul dupa cum mi-a recomandat medicul dermatolog, mai exista alt medicament care as putea sa il i-au sau trebuie sa merg la medic din nou sa mi le arda?? astept un raspuns, daca e nevoie va dau si poze pt a vedea cum se manifesta.
0
28-07-2011, ora 01:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Morcovel_21, negii genitali pot fi trataţi cu ajutorul tincturii de mărul lupului, administrată strict extern, conform instrucţiunilor din prospect.
----------*
Consultaţi medicul dermato-venerolog!
Însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul antiHPV
  • 61% mai puține cazuri de negi genitali după introducerea programului de vaccinare anti HPV
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  • Condilomatoza genitală
  •