am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul

Frate sunt putin ingrijorat inlegatura cu penisul meu am 14ani si pt varsta mea mi se pare mik:(( are 10 cm la erectie ce sa fac ca la 16 ani as vrea sa incep viatza sexuala si ma dezvolt greu din clasa a 5 pana in a 8 a am crescut doar 15 cm.unii miau zis ca dak mi se rupe ata sau cv o largesc sau SANGERARE putin rupta zgariata cika 80% posibilitatea sa se mareasca datimi sfaturi pls nu conteaza raspunsu adevaru vreau sincer???
4 comentarii

Tu esti Germont ? Ti-ai facut cont nou ?

@ cavaleru47
Mai copile,
Tu pune mana bine pe carte si invata intai sa scrii si sa citesti cum trebuie.
Treburile pentru oamenii mari la timpul lor.
Esti prea mic pentru asa ceva.
Dar pentru cultura ta generala si ca sa te linistesti. Pentru o femeie nu conteaza... marimea...
Asta e o prostie in mintea barbatilor.
Conteaza cat de multa afectiune oferi femeii iubite in momentul in care faci dragoste si tehnica pe care o folosesti. Ultimul lucru se invata ushor ca sunt 1.000 de filmuletze pe net pe tema.
Dar repet, deocamdata esti prea fraged pentru astfel de experiente si consecintele lor. Cand va fi vremea, peste cativa ani, ia-o si tu de la zero. Cum se foloseste corect un prezervativ de exemplu. Mai stai oleaca, ce dai buzna asa... :-)
Cu pace,
Clara
Mai copile,
Tu pune mana bine pe carte si invata intai sa scrii si sa citesti cum trebuie.
Treburile pentru oamenii mari la timpul lor.
Esti prea mic pentru asa ceva.
Dar pentru cultura ta generala si ca sa te linistesti. Pentru o femeie nu conteaza... marimea...
Asta e o prostie in mintea barbatilor.
Conteaza cat de multa afectiune oferi femeii iubite in momentul in care faci dragoste si tehnica pe care o folosesti. Ultimul lucru se invata ushor ca sunt 1.000 de filmuletze pe net pe tema.
Dar repet, deocamdata esti prea fraged pentru astfel de experiente si consecintele lor. Cand va fi vremea, peste cativa ani, ia-o si tu de la zero. Cum se foloseste corect un prezervativ de exemplu. Mai stai oleaca, ce dai buzna asa... :-)
Cu pace,
Clara

Stai linistit picule...penisul creste pana la varsta de 16-17 ani, deci mai ai timp suficient. Nu care cumva sa iti lezezi frenului (atza), ca nu rezolvi nimic decat vreo cicatrice.

Cavalere tiner, toti trecem prin perioade dificile in adolescenta, dar nu uita!Cu dumnezeu o sa fie mai bine, El ne potoleste poftele trupesti si ne hraneste cu bunatatea sa, sa aplecam fata inaintea Tatalui si sa ne cerem iertarea, asta sa fie zilnic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3marimea penisului la 18-19 ani
- 3un fel de saculeti in jurul glandului penisului
- 14Pete albe si mancarime
- 3umflatura la baza penisului
- 5Pete rosii pe penis
- 6bube sub pielea penisului
- 3Cred ca am o problema la penis
- 3Problema penis...
- 4Pisica si m-a musca de capul penisului
- 2Lungime mica a penisului
- 4Iritatie penis (nu pe piele ci in interior)
- 3Problema penis
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 4Am o problema cu penisul ! :(
- 6de 6 luni am fost operat de varicocel la testicolul stang
- 0Capul Penisului cu o ' buba de puroi' nu stiu exact
- 0Rana penis
- 1Am nevoie de un sfat!
- 1Chist pe gandul penisului - baiat 6 ani
- 1Sex - penis prea mare
Mai multe informații despre: Penisul marimea penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: