"nu pot sa trec" peste fostul ei prieten
sunt cu cineva de 5 luni, si viata mea s-a schimbat foarte mult in bine. e o persoana asa cum mi-am dorit eu, singura, dar eu tot am impresia ca este inca iubita fostului ei prieten si pe mine ma tine asa doar ca ma port frumos cu ea. desi ea mi-a spus de nenumarate ori ca ce a trait cu mine, atatea momente frumoase, nu a trait ea toata viata ei. plus ca imi zice de "n" ori ca nu visa sa aiba un iubit ca mine care sa o protejeze, sa o iubesca, sa aiba atata grija de ea; lucruri spuse de ea, simtite de mine.mi-a spus ca ei alti baieti numai ii trebuie, ca ea cu mine vrea sa se marite, ca a fost unul dintre cele mai bune lucruri ale ei sa aiba sansa sa fie cu mine.nu stiu de ce am impresia asta ca e inca iubita fostului ei prieten, probabil o fii o imaturitate specifica varstei mele ( eu am 20, ea 24), dar ma tot complexeaza gandul asta, si nu stiu de ce.daca m-as despartii de ea in momentul de fata, cred ca as regreta 5 ani de aici in colo, dar gandul asta ma termina psihic!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10cred ca sotul meu e foarte bolnav
- 3trebuie sa-l accepta asa cum e si sa sper ca poate intr-o zi se va schimaba?
- 3sunt insarcinata si fericita... sotul nu isi doreste copiii
- 43cum as putea sa-mi salvez casnicia?
- 9Nu stiu cum sa procedez, cine imi poate da un sfat ?
- 21Problemele din viata noastra au mereu solutii
- 10ce vreau eu nu vrea el
- 23gelozia se poate trata
- 19sotia ma respinge
- 12As vrea sa pot intelege!
- 6nu este tocmai la nivelul meu.dar asta inseamna ca doi oameni nu au voie sa se iubeasca?
- 14Se intampla doar in mintea mea?
- 5depresie si efecte asupra relatiei de cuplu
- 10psihoterapie - la 35 ani de casatorie
- 7Despartire - Crize bipolare mixte (frecvente)
- 9am 2 tentative de sinucidere va rog ajutati-ma ea nu intelege!!!!!copilul meu are 5 ani
- 11M-am dedicat ei si am ramas fara prieteni
- 7Efectele divortului asupra copiilor!
- 10numai relatii esuate, refuzuri si frustrari maxime!
- 30sufar...pentru ca sunt un prost !
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: